Adıyaman 1954 Spor’un taraftar gruplarından olan Şehr-i Yaman, sezon başından beri takımlarına büyük destek veren Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu’yu makamında ziyaret ederek, teşekkür ettiler.

Sezon başından bu yana, önümüzdeki yıllarda Adıyaman’ı profesyonel futbol liglerinde temsil edecek bir takımın olması için Adıyaman 1954 Spor’amadi ve manevi desteklerde bulunan Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, her kesimden takdir almaya devam ediyor.
Göreve geldiği günden bu yana, takımları Adıyaman 1954 Spor başta olmak üzere amatör ve profesyonel tüm spor dallarına ve sporculara desteğini esirgemeyen Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu’yu makamında ziyaret eden Şehr-i Yaman Taraftar Grubu Başkanı Abdurrahman Aslan ve beraberindekiler, kaşkol ve üzerinde “02 Hüsrev Kutlu’ yazılı Adıyaman 1954 forması hediye ederek teşekkür etti.
Nazik ziyaretten dolayı Şehr-i Yaman Taraftar Grubu yöneticilerine teşekkür eden Başkan Kutlu, her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını dile getirerek, “Spora yakından ilgi duyan bir toplumuz. Bundan dolayı ilimizi profesyonel liglerde temsil edecek bir takımın olmaması hepimizi üzüyor. Bunun için Adıyaman Belediyesi olarak da, Adıyaman 1954Spor’aelimizden geldiği kadarıyla maddi ve manevi destek sağlamak azmindeyiz. Bunun yanında amatör futbol takımlarımıza da desteklerimiz oldu” diye konuştu.