Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi yemek hanesinde yoğurduğu Bin kişilik çiğköfteyi yemek mesaisi esnasında sağlık çalışanlarına ikram etti.

Ülke olarak zorlu süreci hep birlikte atlatmak için herkesin elinden geleni yapması gerektiğini belirten Çiğköfteci Sait Önder; “Tüm Dünya’da olduğu gibi Ülkemizde Corona Virüs ile mücadele ediyor. Bu süreçte bir çok kurum kendi görevini yaparken sağlık çalışanlarımız hem vatandaşın sağlığı için mücadele etmek, hemde kendi sağlığını korumak zorunda. Allah yar ve yardımcıları olsun. Virüsle mücadele esnasında güvenlik güçlerimiz, belediye çalışanlarımız, AFAD Ekipleri, Aile ve Sosyal Müdürlüğü çalışanları ve bir çok gönüllü kişiler var gücüyle hizmet etmekte. Bizlerde özellikle sağlık çalışanlarımıza destek olmak, moral vermek adına hastane yönetimine Çiğköfte yoğurup ikram etmek istediğimizi ilettik. Onlarda olumlu karşıladılar ve bizde öğle yemek saatinde hastane yemekhanesinde yaklaşık bin kişilik köftemizi yoğurarak hastane çalışanlarına ikram ettik. Bir nebze de olsa onlara moral verebildiysek ne mutlu bizlere. Rabbim yar ve yardımcımız olsun, inşallah bu zorlu süreci de en iyi şekilde elbirliği ile atlatacağız” dedi.

Hastane başhekimi Fatih Doğan ise, Sağlık çalışanlarına moral amaçlı örnek davranışta bulunan Çiğköfteci Sait Önder’e teşekkür ettiğini söyledi.