Gençlik ve Spor Bakanlığınca 81 ilde başlatılan proje kapsamında Adıyaman gençlik merkezi tarafından üretilen 400 siperlik maske kent genelindeki eczane çalışanlarına dağıtıldı.

Yapılan siperlikleri Gençlik Merkezi Müdürü Ayhan Tekin ve Gençlik Merkezi çalışanlarıyla beraber Adıyaman Eczacılar Odası Başkanı Kemal Taş'a teslim eden, Adıyaman Gençlik ve Spor il Müdürü Fikret Keleş, “Eczacılarımıza destek olmak amacıyla ilimizde Gençlik Spor il Müdürlüğü ve Gençlik Merkezlerinde ürettiğimiz 400 siperliğimizi hastalarla sürekli muhattap olan ve risk altındaki eczacılarımıza teslim ettik. Daha önce de ilimizdeki tüm sağlık çalışanları, doktorlar, emniyet mensupları, belediye çalışanları ve adliyede çalışan personellerimize koruyucu siperliklerden yaklaşık 8.000 adet dağıttık. Biz bu sosyal sorumluluk projesinde gençlik liderlerimiz, antrenörlerimiz ve gönüllü gençlerimiz ile birlikte yoğun bir şekilde çalışıyoruz. ihtiyaç halinde gençlerimiz üretmeye devam edecek. İnşallah en koşa zamanda bu koronavirüs illetinden kurtulur normal hayatımıza döneriz” dedi.

Adıyaman Eczacılar Odası Başkanı Kemal Taş ise, Adıyaman Gençlik ve Spor il Müdürü Fikret Keleş'e, Gençlik Merkezi Müdürü Ayhan Tekin'e ve gençlere teşekkür etti.

Adıyaman Gençlik Spor İl Müdürü Fikret Keleş, Gençlik Merkezi Müdürü Ayhan Tekin, Adıyaman Eczacılar Odası Başkanı Hüseyin Kemal Taş, Başkan Yardımcısı Yaşar Koca ve Gençlik Liderleri siperliklerin tesliminden sonra İl Merkezindeki eczaneleri gezerek siperlik dağıtımı yaptılar.