BUNLAR ALGI YARATMAYA ÇALIŞAN ZİHNİYETİN ESERİ

Adıyaman’a çok modern bir kütüphane kazandırmanın sevincini yaşadıklarını dile getiren AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Kuştepe; “Bilindiği üzere ilimizde uzun yıllar hizmet veren kütüphane binası yıkılarak yerine oldukça modern, nezih bir kütüphane ve Kommagene Kültür merkezi yapılarak Adıyaman halkımıza hizmet vermeye başladı. Öğrenci kardeşlerimiz, vatandaşlarımız kütüphaneden en güzel şekilde istifade etmekteler. Kütüphane yeni olması münasebetiyle gençlerimiz oldukça yoğun bir ilgi göstermekte ve zaman zaman kütüphane önünde bekleyen öğrenciler olmakta. Bu ilde kütüphane olmayışı ve yer olmayışından kaynaklı değil, öğrencilerin buraya yoğun ilgi göstermesidir. Bunu farklı yorumlayıp öğrencilerimiz üzerinden algı yaratmaya çalışan zihniyetler var.” dedi.

OKUL KÜTÜPHANELERİ, GENÇ OFİS VE GENÇLİK MERKEZİ KÜTÜPHANELERİ HERKESE AÇIK

İl merkezinde ilk halk kütüphanesinin dışında birden fazla kütüphane imkanı olduğunu belirten başkan Kuştepe; “Son zamanlarda Kütüphanelerle alakalı genç kardeşlerimizin farklı siyasi görüşteki arkadaşlarımızın, abilerimizin serzenişlerini görüyoruz, duyuyoruz. Oysa ilimizde sadece il halk kütüphanesi yok, sayın valimiz ve milli eğitim müdürümüz de bu konuda açıklama yapmışlardı. İlimizde şayet ders çalışmak isteyen, bilgi edinmek isteyen öğrencilerimizin rahatlıkla kullanabilecekleri merkezde 93 okulumuzun kütüphanesi var. Aynı şekilde Belediyemiz bünyesinde bulunan gençlik merkezleri ve Gençlik Spor Müdürlüğüne ait genç ofislerde bulunan kütüphanelerde nezih bir ortamda ders çalışabilirler. Bunlar çok büyük bir nimet. O nedenle öğrenci kardeşlerimizden ricamız kendi mahallesinde yakın olan okul kütüphanesine, gençlik merkezleri kütüphanesine veya Genç ofislerde bulunan kütüphanelere giderek ders çalışabilirler. Bu şekilde merkezde yeni yapılan kütüphane önünde bekleme zahmetinden kurtulmuş olurlar. AK Gençlik olarak öğrenci kardeşlerimizin yanlarına gittik onlarla sohbet edip, birlikte kitap okuduk. Onlardan eksik gördükleri konularda bilgiler edindik.” Dedi.

BİZİM İÇİN GENÇLİK HER ZAMAN EN ÖN PLANDADIR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gençliğe çok önem verdiğini belirten başkan Kuştepe; “Yakın zamanda modern bir kütüphanemiz oldu. Ve bu modern yapıyı ilimize yine AK Parti hükümeti kazandırmıştır. Genel Başkanımız Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan iktidar partisinin genel başkanı olduğu günden bugüne kadar her zaman gençliği ön planda tutmuştur. Yatırımların, istihdamların her zaman gençlere yapılması biz gençliği ziyadesiyle mutlu etmektedir. Liseli kardeşlerimiz olsun, üniversiteli kardeşlerimiz olsun, anasınıfı, ilkokul kardeşlerimiz olsun. Devletimizin yaptığı istihdamlardan faydalanmaları, yatırımların üzerinde eğitim görmeleri bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Bizler gençlik olarak her zaman devletimize, milletimize bağlı olan gençliğiz. Bu yaşımızda, bu gençlik yıllarımızda Recep Tayyip Erdoğan'ın davası uğrunda bir nefer olmaktan her zaman gururluyuz. Şeklinde konuştu