Ziyaretler esnasında AK Parti Disiplin kurulu başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın’a Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç ve AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin eşlik etti.

Adıyaman için her fırsatta ellerinden geleni yapmaya gayret ettiklerini dile getiren AK Parti Disiplin Kurulu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın; “Yerel seçimlerin ardından ilimizle ilgili her konuda çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bir yandan yapımı devam eden yatırımlar, bir yandan yapılması gereken yatırımları yakından takip ediyoruz. Bugünde Belediye başkanımız ve İl Başkanımız ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanımızı, Çevre ve Şehircilik Bakanımızı, Ulaştırma Bakanımızı, bazı genel müdürlüklerimizi ziyaret ettik. Spor, Ulaşım, Eğitim, Sağlık ve belediyecilik konusunda yapılması gerekenlerle ilgili istişarelerde bulunduk. Adıyaman için ne yapsak azdır ve bugün olduğu gibi bundan sonra da ilimize en güzel yatırımların yapılması adına çalışmalarımız devam edecektir.” Dedi.

Ziyaretlerin oldukça olumlu geçtiğini dile getiren Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç; “Yerel seçimlerin hemen ardından hiç ara vermeden ilimize neler yapabiliriz, ilimizin acil sorunları nelerdir üzerinde çalışmalar başlattık. Bugünde AK Parti Disiplin Kurulu başkanı ve ilimiz milletvekili Ahmet Aydın ile birlikte bazı bakanlıklarımızı, genel müdürlüklerimizi ziyaret ederek bir çok konuda olduğu gibi belediyecilik hizmetleri konusunda taleplerimizi, sorunlarımızı ve yapmak istediğimiz projeler konusunda istişarelerde bulunduk. Bu ziyaretlerimizden çok güzel neticeler alacağımızdan eminim. Daha güzel bir Adıyaman için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Her konuda olduğu gibi bugünde bakanlıklar, genel müdürlükler nezdinde bizlere öncülük eden AK Parti Disiplin kurulu başkanı ve Adıyaman Milletvekilimiz Ahmet Aydın’a teşekkür ediyorum” dedi.

Her zaman olduğu gibi bugünde birlik ve beraberlik içerisinde Adıyaman için Ankara’da temaslarda bulunduklarını dile getiren AK Parti Adıyaman İl başkanı Mehmet Dağtekin; “Ankara’da bazı bakanlarımızı, genel müdürlüklerimizi ziyaret ettik. Bütün randevuları ayarlayarak bizim önümüze düşüp tek tek Adıyaman’ımızın sorunlarını hıfzeden ve çözümüne odaklanan Ak Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Milletvekilimiz Sayın Ahmet Aydın beye şükranlarımızı sunuyoruz” şeklinde konuştu.