Türk milletinin her zaman olduğu gibi Kurban bayramında Müslüman kardeşlerini yalnız bırakmadığını belirten İyilikder Adıyaman şubesi gönüllüsü Zeynal Kına; “Bu yıl SOMALİ mogadisu banaadır kampında İyilikder Adıyaman şubemiz tarafından organize edilen Kurban bağışına katkı sunan hayırsever hemşerilerimiz destekleriyle 70 büyükbaş hayvan kesildi.

Vekalet alınmasından kesilip dağıtılmasına kadar her aşamasını büyük hassasiyetle takip ettiğimiz kurbanları burada ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıldı. Bunun yanı sıra toparlanan 1500 dolar para yardımı, Somili Şilisine çevrilerek yine ihtiyaç sahiplerine dağıtılmıştır.

Ülkemizin her köşesinde olduğu gibi mazlum coğrafyada yaşayan Müslüman kardeşlerimizin yanında olmak, en ücra köşede kurban kesmek manevi olarak bizleri çok mutlu etti. Bu vesileyle kurban ve para bağışında bulunan hayırsever vatandaşlarımıza bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz. O insanların mutluluğunu görmek, Kurban bayramının maneviyatını onlara yaşatmak çok farklı bir duygu. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun.

İyilikder olarak bu gibi organizasyonlarımı devam edecek” şeklinde konuştu.