Üst üste aldığı kötü sonuçlarla bir türlü bekleneni veremeyen Adıyaman Futbol kulübü puan ve puanlar için gittiği Buca deplasmanında üst üste yediği gollerle sahadan 5-1 yenilerek adeta bozguna uğradı.

Sezonun 13. Haftasına kadar alınan kötü sonuçlar nedeniyle Teknik Direktör Erol Kapusuz’un görevine son veren Adıyaman Futbol kulübünde takımın başına getirilen teknik direktör Levent Kartop kötü gidişe dur diyemedi.

Adıyaman Futbol kulübünde daha önce görev yapan teknik direktör Cüneyt Dumlupınar’ın talebeleri maçın başlama vuruşuyla birlikte etkili bir oyun sergilemeye başladı ve maçın 16’ncı dakikasında Mehmet Fuat’la gol perdesini açtı ve 1-0 öne geçti. Adıyaman FK 32’de Halil’le skora denge getirdi: 1-1. İlk yarısı 1-1 betine karşılaşmada 61’inci dakikada Berke attığı golle Bucaspor 1928’e tekrar üstünlük sağladı: 2-1. Taşkın 73’te tabelayı 3-1 yaptı. Erhan Çelenk 80’de, İlhan da 84’te Bucaspor 1928 adına ağları havalandırdı. Maçı 5-1 kazanan İzmir ekibi 34 puana yükseldi, liderliğini sürdürdü.