Adıyaman Belediye Konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıya TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, AK Parti Adıyaman Milletvekilleri Adnan Boynukara, İbrahim Halil Fırat, Salih Fırat, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, AK Parti Adıyaman İl Başkan Yardımcısı Mehmet Dağtekin, İlçe Başkanı Mustafa Alkayış, Kadın Kolları Başkanı Perihan Gümüş, Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Mutlu, Mahalle teşkilat başkanları ve partililer katıldı.

Merkez ilçe başkanlığımız tarafından organize edilen ve milletvekillerimiz, belediye başkanımız, il başkanımız, kadın kolları başkanımız, gençlik kolları başkanımız, mahalle başkanlarımız ve mahalle denetim kurulu üyelerimizin katılımıyla 2019 Teşkilat için eğitim ve koordinasyon toplantısını gerçekleşirdik. Adıyaman’da 33 tane mahallemiz var ve mahallelerimizi teşkilatlandırmak için uzun süredir bir gayretin içerisindeyiz. Merkez ilçe teşkilatımızın bütün üyelerine bu özverili çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum. 19 Kasım tarihinde kongremizi yapmıştık ve ara vermeden ivedi bir şekilde çalışmalarımıza başladık. İlk iş olarak 33 mahallemizde çalışma başlattık ve AK Parti tüzüğüne uygun olarak 33 mahallemizin teşkilatlanmasını tamamladık. Şu anda bütün mahallelerimizde mutat olarak toplantılarımız yapılıyor ve teşkilat birimiz gözetiminde de yapılan çalışmalar raporlanıyor. Tabi genel merkezimizin talimatlarıyla sandık bazlı çalışmaya geçmemiz gerekiyor. Bize göre her sandık bir seçim bölgesi ve seçmen listesinde yer alan vatandaşımız da ulaşılması gereken, temas kurulması gereken, bir hedef olarak görülüyor. Bunun içinde çalışmalarımızı yoğunlaştırıyoruz. Teşkilatlarımızı oluşturduk. Şimdi de sandık bazlı çalışmalarımızı gerçekleştirmek için belediyemiz konferans salonunda Meclis Başkanvekilimiz Ahmet Aydın, İlimiz Milletvekilleri Adnan Boynukara, İbrahim Halil Fırat, Salih Fırat, Belediye Başkanımız Hüsrev Kutlu, İl Başkanvekilimiz Mehmet Dağtekin, Kadın Kolları Başkanımız Perihan Gümüş, Gençlik Kolaları Başkanımız Oğuz Mutlu, Mahalle temsilcilerimiz ve partililerimizin katılımıyla 2019 teşkilat içi eğitim ve koordinasyon toplantısını gerçekleştirdik. Bizim hedefimiz şudur, seçim hangi şartlarda, hangi zamanda ve hangi iklimde yapılacak olursa olsun veya yarın seçim olacakmış gibi teşkilat olarak biz hazır bir şekilde beklemek istiyoruz. Bunun içinde sokak, mahalle, köy, ilçe, il ve genel merkeze kadar bu sistemin bir diğerini destekler şekilde düzeltilmesi, dizayn edilmesi gerekiyor. Bugün yapmış olduğumuz toplantı ile bu süreci başlatmış olduk. Burada görev alan bütün mahalle başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum, başarılar diliyorum. İnşallah yakın bir tarihte de aynı toplantıyı sandık başkanlarımızla yapacağız. Yapılan bu çalışmaların partimize, ilimize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Toplantıya katılan AK Parti Adıyaman Milletvekilleri ve Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu birer selamlama konuşması yaparken, TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, 2019 yılında yapılacak olan seçimin önemine değinerek, partinin her kademesinde görev alan herkesin üstüne düşen vazifeyi en iyi şekilde yerine getireceğini ve bu konuda büyük çaba sarf eden teşkilatın her kademesine teşekkür ettiğini söyledi.