Metin HARIKÇI

Polis Evinde muhtarlarla lir araya gelen İl Emniyet müdürü Dağdeviren öncelikle başkan Abdulkadir Geylani Taş’tan federasyon hakkında bilgiler aldıktan sonra tek tek mahalle muhtarlarını dinledi.

Adıyaman Muhtarlar Federasyonu ve çatısı altında bulunan mahalle muhtarlarının sürekli İl Emniyet müdürlüğü ile irtibat halinde olduklarını dile geterin Adıyaman Muhtarlar Fedarasyonu Başkanı Abdulkadir Geylani Taş; “Adıyaman’da muhtar emniyet el ele Adıyaman’ımızın huzuru için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. Bu vesileyle il emniyet müdürümüz sayın Cihat Dağdeviren’le polis evinde muhtarlarımızın katılımıyla bir araya geldik. Muhtarlarımız mahallelerinde yaşanan sorunları sayın müdürümüze illettiler. İlimizdeki Sorunların Çözümü konusunda Emniyet ve muhtarlar olarak birlikte çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz inşallah. Bizleri en güzel şekilde ağırlayan il emniyet müdürümüz Cihat Dağdeviren’e şahsım ve federasyonumuz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Adıyaman İl Emniyet Müdürü Cihat Dağdeviren; “Muhtarlarımız devlet ile vatandaş arasında körpü vazifesi gören önemli kişilerdir. Onlar bizlerin olmadığı yerde bir nevi kulağımız ve gözümüzdür. Adıyaman Muhtarlar Federasyonu yönetimiyle bir araya geldik. Hem mahalle muhtarlarımızı yakından tanıma fırsatı bulduk hemde bu vesileyle varsa mahallelerinde yaşanan sorunları bizlere aktarmış oldular. Her zaman olduğu gibi bundan sonra da muhtarlarımızla birlikte ilimizin sorunlarını çözümü konusunda elimizden geleni yapacağız. Bu vesileyle bugün bizlere nezamet ziyaretinde bulunan muhtarlar Federasyonu Başkanımız Abdulkadir Geylani Taş başta olmak üzere muhtarlarımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.