Prof. Dr. Mehmet Turgut Haberleri

Prof. Dr. Mehmet Turgut haberleri ve güncel Prof. Dr. Mehmet Turgut gelişmeleri, Prof. Dr. Mehmet Turgut ile ilgili tüm video, Prof. Dr. Mehmet Turgut fotoğrafları ve Prof. Dr. Mehmet Turgut haberleri 02 Haberler | Adıyaman Haber , Haberler, Son Dakika, Adıyaman Haberleri sitemizde


Adıyaman Üniversitesi ile Yeşilay Adıyaman Şubesi tarafından üniversite kampüsü içerisinde ‘Yeşil Oda’ açılışı yapıldı.

Gündem

Adıyaman Üniversitesi (ADYÜ) Uygulama Anaokulu tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında kutlama etkinliği düzenlendi.

Adıyaman Üniversitesi (ADYÜ), Pakistan’da meydana gelen sel felaketinden etkilenen afetzedelere yardım eli uzattı.

Dünya

Adıyaman Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Süleyman Akocak, Science Direct PLOS Biology dergisinin yayınladığı "Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları"...

Güncel

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 82. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj...

Eğitim

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut, bugün başlayan 2020-2021 Eğitim ve Öğretim yılı vesilesiyle bir mesaj yayınladı.

Adıyaman Haber

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Pr. Dr. Mehmet Turgut, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’ dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Adıyaman

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut 15 Temmuz Darbe girişiminin yıldönümü dolasıyla yayınladığı mesajında Türk milletinin 15 Temmuz gecesi...

Eğitim

Gülay Esin Karayılan’ın vekâleten yürüttüğü Genel Sekreterlik görevine, daha önce Rektör Danışmanlığı görevinde bulunan Doç. Dr. Aykut Dündar getirildi.

Adıyaman

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut, son valiler kararnamesi ile Adıyaman Valiliğine atanan Mahmut Çuhadar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Adıyaman Haber

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut Adıyaman Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Fehmi Çelik’i ziyaret etti.

Kültür - Sanat

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut, Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesinin başlatmış olduğu okuma etkinliği kapsamında kitap önerisinde bulundu.