Mehmet Ulum Haberleri

Mehmet Ulum haberleri ve güncel Mehmet Ulum gelişmeleri, Mehmet Ulum ile ilgili tüm video, Mehmet Ulum fotoğrafları ve Mehmet Ulum haberleri 02 Haberler | Adıyaman Haber , Haberler, Son Dakika, Adıyaman Haberleri sitemizde


Hayırsever Mehmet Ulum tarafından İl Müftülüğü’ne bağlı Kuran Kurslarında kullanılmak üzere temizlik malzemesi yardımında bulundu.

Yaşam

Adıyamanlı Mehmet Ulum, hayırseverlerden almış olduğu destekle paketlediği gıda kolilerini kapı kapı gezip ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.

Kültür - Sanat

Hayırsever hemşerimiz Mehmet Ulum’dan Adıyaman esnafının kapısına zarf içinde mektupla siftah parası bırakarak sürpriz yaptı.

Yaşam

Adıyaman’da bir apartman yöneticisi bina sakinlerine dezenfektan, kolonya, maske ve çocuklar için şeker dağıttı.

Yaşam

Her yıl Ramazan ayı içerisinde yaptığı yardımlarla vatandaşların hayır duasını alan Adıyamanlı iyilik elçisi Mehmet Ulum, bu yılda Ramazan geleneğini...

Yaşam

Yaptığı birbirinden güzel hayır çalışmaları ile bilinen hayırsever Mehmet Ulum ihtiyaç sahibi, yetim ve yoksullara yardımlarını sürdürüyor.

Sağlık

Hayırsever Mehmet Ulum çabalarıyla hayırseverlerden toplanan Maske, Dezenfektan ve kolonya merkez Yeşil Cami imamına teslim edildi.

Adıyaman

Yaptığı birbirinden güzel yardım çalışmaları ile tanınan hayırsever Mehmet Ulum bu sefer maddi durumu iyi olmayan ve aynı zamanda görme...

Yaşam

Adıyaman’da yaptığı hayır işleriyle tanınan Mehmet Ulum, her yıl Ramazan ayında yapmış olduğu yardımları bu yılda gerçekleştirerek, maddi durumu iyi...

Sekiz yıldır hayırseverlerden toparladığı yardımları koliler haline getiren Mehmet Ulum Ramazan ayında yardıma muhtaç ailelere dağıtarak, hayır işliyor.