Park Hotel’de düzenlenen iftar yemeğine ATSO Meclis Başkanı Gani Bereket, Adıyaman Belediyesi Kültür Eğitim ve Sosyal  İşleri Müdürü Mehmet Hasan Bereket, Adıyamanlı ünlü sanatçı Kâhtalı Mıçe ve iş dünyasının önemli isimleri katıldı. 
İftar yemeğinde konuşan ATSO Meclis Üyesi Fatin  Rüştü Bereket, Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası 15. Sağlık ve medikal grubu dayanışma yemeğinde bir araya geldik. Katılım için buraya kadar gelen dostlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.


Bu tür organizasyonların devam edeceğini kaydeden Bereket, “ Üyelerimizle birlikte iftar yemeğinde bir araya geldik. Kendileriyle birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek istedik. Sağ olsunlar bizleri kırmadılar ve katılım sağladılar. Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası 15. Sağlık ve medikal temsilcisi olarak böylesi organizasyonları sürdüreceğiz. Üyelerimizin sıkıntılarını biliyor ve birebir ilgileniyoruz. Sürekli çeşitli programlar vesilesiyle bir araya geleceğiz. Her türlü sıkıntılarına üyelerimizin  yanlarındayız. Üyelerimizle çözüm odakları çalışıyoruz.” şeklinde konuştu. 

YENİ YATIRIMLAR

Kentin ekonomik ve istihdam konusunda sıkıntılarını yakından takip ettiklerini söyleyen Bereket “ Yeni yatırımcılara da ön ayak olma adına çalışmalarımız var.Yatırımcıları  Adıyaman’a yatırım yapmaya davet ettik. Azerbaycan’lı  iş adamı Elshan Rasulov ile  temasımız oldu. Temaslarını sonucunda hem Adıyaman Organize Sanayi Bölgesine hem de Kahta Organize Sanayi Bölgesine Zemin Kortları, Çelik konstrüksiyon olmak üzere iki işletme kazandırdık. Bu işletmelerimiz özellikle Avrupa ve Afrika’ya ihraç ediyor. İlimiz adına çok önemli iki yatırım oldu. Böylesi yatırımlar devam edecek. Adıyaman ekonomisi ve sanayisine desteğimiz sürecektir.” İfadelerini kullandı.