Kömür beldesine gerçekleştirilen ziyarette Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, İl Başkanı Mehmet Dağtekin, Belediye Başkan Adayı Süleyman Kılınç, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış katıldı.

Kömür beldesine Kayyum olarak atanan Vali Yardımcısı Adem Kaya’yı belediye binasında ziyarete eden heyet Kömür beldesinde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Devletimiz tarafından gönderilen paralar aslına uygun bir şekilde kullanıldığında nelerin yapılabileceğini görmenin sevincini yaşadıklarını belirten AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın; “Kömür beldemiz merkeze yakın bir beldemiz olmasına rağmen maalesef şimdiye kadar belediye başkanları farklı amaçlara hizmet ettiklerinden beldeye, halka hizmet etmeden günlerin geçirmişlerdir. Yakın bir zamanda içişleri bakanlığımız tarafından Kömür Beldemize kayyum belediye başkanı atanmasıyla birlikte 4 ay gibi kısa bir süre içerisinde Kömür belediyesi bir yandan borç ödemiş, bir yandan uzun süredir hiç olmadığı kadar belediyenin yapması gereken hizmetini almaya başlamıştır. Şimdiye kadar 28 Bin metre kare kilitli parke taşı döşenmiş olup, hedefimiz 40 metre kareye ulaşmaktır. 5 Kilo metreye yakın asfaltlama çalışması yapıldı, 8 kilo metre ise bakım ve onarım çalışması tamamlandı. 1,5 Kilo metre Kanalizasyon çalışması tamamlanmış olup, gençlerimizin spor yapmaları için sahalar hizmete sunulmuştur. Yapılan hizmetlerin yanı sıra yaklaşık 900 Bin TL de belediye borcu ödenmiştir. İnşallah yeni dönemde yeni belediye başkanımız ile Kömür beldesi daha güzel hizmetleri almaya devam edecektir. Emeği geçen herkese ve kısa sürede beldeye emek veren Vali yardımcımız Adem Kaya ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.