Teşkilat olarak ellerinden gelenin en iyisi yapacaklarını ifade eden başkan Gül; “İlk günden itibaren hizmetkarı olmaktan gurur duyduğum bu kutlu yolda genel merkezimiz tarafından layık görülen Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığı görevinin memleketimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum.
Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın "Milletimizin hizmetkarı olma" ilkesinden ayrılmadan, partimizin ve hedeflerimizin anlatılmadığı tek bir fert bırakmadan yola devam edeceğimizin bilinmesini isterim. Her kapıyı çalıp, vatandaşımızın her sorununu dinleyen bir yönetim anlayışıyla hareket ederek devraldığımız görevi layıkıyla yerine getirmeye gayret göstereceğiz.
Bu duygularla bu görevi şahsıma layık gören başta Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'a, İl Başkanımız Sayın Mehmet Erdoğan'a, Adıyaman Milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza ve dava arkadaşlarıma teşekkür ediyor, bu görevin ilçemiz ve memleketimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. “ dedi.