Haber: Metin HARIKÇI

Kahta Belediye Başkanlığı girişinde Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, Akıncılar Belediye Başkanı İsmet Çetinkaya ve Belediye personeli tarafından karşılanan Vali Osman Varol, karşılamanın ardından Başkan Turanlı ve beraberindeki heyet ile birlikte Başkanlık makamına geçti.

Kahta Kaymakamı Selami Korkutata’nın da eşlik ettiği ziyarette Vali Osman Varol, Kahta Belediyesinin ilçe merkezinde yürüttüğü faaliyet ve çalışmalar ile yatırım ve projeleri hakkında Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı’dan bilgiler aldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Kahta Belediye Bşakanı İbrahim Yusuf Turanlı; “Sayın Valimiz Adıyaman’da göreve başladığı günden bugüne çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürmekte. Bugünde Kahta ilçemide ve belediyemize nezaket ziyaretinde bulundu. Sayın valimize belediye olarak gerçekleştirdiğimiz çalışmalar, devam eden ve planlanan projelerimiz hakkında bilgiler aktardık. Ziyaretelrinden dolayı sayın valimiz Osman Varol’a, Kahta Kaymakamımız Selami Korkutata’ya ve Akıncılar belediye başkanımız İsmet Çetinkaya başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretin sonunda Başkan Turanlı, ziyaret anısına Vali Osman Varol’a Kahta’ya özgü el dokuma halı seccade hediye etti.