Hüner Hediyelik Organizasyon

Firma Kodu #1487
Sektör Eğlence
Adres Tepeköy Mahallesi Hüseyin Yener Caddesi No: 17/A
URL https://www.hunerhediyelik.com
Şehir/Eyalet İzmir
Eklenme Tarihi 09.02.2024
Yıllardır kalite ve güvenin adresi Hüner Hediyelik Organizasyon, hayatın en özel anlarında, doğumda, nikahta, mevlitte yanınızda…
Bebek Magnetleri
Bir bebeğin dünyaya gelişi hayattaki en özel anlardan biridir. Doğumla birlikte aile bireyleri, eş, dost, akraba ve arkadaşlar bu mutluluğu kutlamak için ziyarete gelirler. Hüner Hediyelik Organizasyon bu özel anlar için titizlikle kalıcı hediyelikler hazırlamaktadır.
Yeni doğan hediyelikleri, Bebek mevlidi hediyelikleri, Diş buğdayı hediyelikleri
Bu ziyaretlerde teşekkür mahiyetinde gelen misafirlere hediyelik vermek adet olmuştur. Bebek magnetleri tam da bu günler için pek çok zevk ve beğeniye göre tasarlanmıştır.
Kız bebek magnetleri, Erkek bebek magnetleri, İkiz bebek magnet ve hediyelikleri
Tüm bu kategorilerin ve temsili bebek biblolarının dışında bebek arabası, araba, bisiklet, leylek, biberon gibi pek çok model bulunmaktadır.
Badem şekerli, Lavanta keseli, Resim çerçeveli, Anahtarlık detaylı
Nikah Şekerleri
Nikah, bir ailenin kurulmasının temeli olduğu için toplumumuzda özel bir öneme sahiptir. Nikah şekerleri, badem şekerinden, tohumlara, resim çerçevesinden anahtarlığa kadar çeşit çeşittir. Kız istemeden, nikaha, kına gecesinden düğüne şeker, baklava, çikolata hediyeleri tatlı bir yuvanın başlangıcını temsil ettiği için önemlidir. Torbalı Organizasyon firmamız bu tatlı ve unutulmaz anlar için özenle çalışmaktadır.

Bunlar da ilginizi çekebilir