Izgara çeşitlerinde işletme olarak Adıyaman’da büyük bir eksikliği doldurduklarını belirten Kasabım Zeynal; “Yaklaşık 30 yıldır mesleğin içindeyiz. 12 yıldır kendi işimin patronu olarak Adıyaman halkını hizmet ediyorum. Son 6 yıldır ise Kasabım Zeynal markası adı altında müşterilerimize kaliteli, hijyenik ve güven içerisinde hazırlanan ürünlerimizi tattırmaya gayret ediyoruz.” Dedi.

LEZZETİN VAZGEÇİLEMEZ ADRESİ; "KASABIM ZEYNAL"

-KARA KAVURMA VE ET KÖFTEDE İDDİALIYIZ

Kalite ve müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tuttuklarını belirten Kasabım Zeynal usta; “İlimizde yetiştirilen yöre hayvanlarının lezzetli etlerini damak tadınıza sunuyoruz. Üstelik bu lezzetli etleri başka bir yerde bulamayacağınız bir yöntemle pişiriyoruz. Bakır kazanlarla odun ateşine vererek pişirdiğimiz kavurmamız müşterilerimiz tarafından tam not almakta. Dana ve kuzu etinden seçerek hazırladığımız Et köftemize doğal olmayan hiç bir şey katmıyoruz. İddia ediyoruz, Bu köfte kömür mangalda pişirilerek müşterilerimize ikram edilen en doğal köfte.” Olduğunu belirtti.

-IZGARA ÇEŞİTLERİMİZE VE ABUZER KEBABINA MÜŞTERİLERİMİZDEN TAM NOT

Kendi evinde yemediği hiçbir şeyi müşterilerine sunmadıklarını belirten Kasabım Zeynal; “En doğal malzemelerle yine kendi imal ettiğimiz sucuklarımızı müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz. Prensiplerimizden ödün vermiyoruz. Değerli müşterilerimize günlük, taze ve İslami usullere göre kesilen genç danaların lezzetli etlerini temin ediyoruz ve bu etlerden, Kara Kavurma, Et Köfte, Sucuk, Etli ekmek, Bonfile, Biftek, Kavurmalı Hıtap, Fırın yemekleri, Soğan Kebabı, Patlıcan Kebabı, Abuzer Kebabı, Arap Tavası ve Lahmacun gibi yemekleri müşterilerimize ikram ediyoruz. Kasabım Zeynal olarak özellikle Kara Kavurma ve Kasap Köftemiz’de çok iddialıyız. Şu ana kadar müşterilerimizin hiç birinden olumsuz bir görü dönüşüm almadık.” Şeklinde konuştu

-NEZİH BİR ORTAMDA MÜŞTERİLERİMİZİ AĞIRLIYORUZ

İşletme olarak kalitenin tesadüf olmadığı sözünü hiçbir zaman unutmadıklarını, kaliteyi ön planda tutup, müşterinin damak zevkine hitap ettikleri için müşterileri tarafından tercih edildiklerini ifade eden Zeynal Usta; “İşletmemizi ilk açtığımızda bir çok kişi orası uzak, şehir merkezinden fazla kimse gelmez demişti ama Allah’a şükürler olsun müşteri sayımız her geçen gün artarak devam ediyor. Şehir merkezinin yoğunluğundan uzak, nezih bir ortada müşterilerimizi ağırlamaktan son derece mutlu oluyoruz. Müşteri damak tadına, hijyene, yemek yediği ortama özen gösteriyor ki şehir merkezinden her gün çok sayıda müşterimiz buraya gelerek havanın durumuna göre isterse bahçede, isterse kapalı alanlarda sessiz, sakin ve huzurlu bir ortamda yemek yemekte, çayını kahvesini içmekte. Mekan olarak yaklaşık 250 kişiye aynı anda hizmet verecek kapasiteye sahibiz. Özel günlerde sipariş alabiliyoruz. Çalışan ekibimizle birlikte amacımız yakalamış olduğumuz müşteri memnuniyetimizden ödün vermeden yolumuza devam etmektir.” Dedi.

-ADIYAMAN’A VEFA BORCUM VAR

1987 Yılında Kasap dükkanında çırak olarak işe başladığını belirten Kasabım Zeynal; “Uzun yıllardır sektörün içinde çalışmaktayım. Çırak olarak başladığım o günleri unutmam mümkün değil. Son 12 yıldır ise Kasap dükkanımızda et satışlarımızın yanı sıra müşterilerimize yemek çeşitleri konusunda da hizmet vermeye başladık. Müşterimizden görmüş olduğumuz yoğun talep üzerine son altı yıldır da Kasabım Zeynal adı altında Izgara ağırlıklı, Kara Kavurma, Kasap Köfte yemek çeşitlerimizle halkımıza hizmet vermeye başladık. Çıraklıktan Patronluğa ulaştık ama asla kişiliğimizden, kalitemizden, dürüstlüğümüzden ödün vermeden yolumuza devam ediyoruz. İşyerinde koltuğa oturup patronluk yapmıyorum, ocağın başına geçip işyerinin bir ustası gibi çalışıyorum. Müşteriye hizmet etmek, çalışmak beni mutlu ediyor. Severek yaptığım işimden büyük keyif alıyorum. Küçük yaşta başladığımız meslekte patron konumuna geldik Allah’a şükürler olsun. Şimdi bu memlekete benim vefa borcum var ve elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret ediyoruz.” Dedi.

-EN BÜYÜK SEVDAMIZ ADIYAMAN 1954 SPOR

Sporu çok sevdiğini belirten Zeynal Usta; “BAL Ligi Adıyaman’a yakışmıyor. Takım olarak bu sezon çok iyi bir hava yakaladık grubumuzda lideriz. İnşallah sezon sonunda şampiyon olup, takımımız bir üst lige çıkar. Bizlerde ilini, takımını seven taraftarlar olarak maçlarda onları yalnız bırakmıyoruz. İnşallah bu sene o sene diyoruz ve şampiyonluğa adım adım yürüyoruz. O nedenle imkanı olan herkesin takımına sahip çıkmasını istiyoruz, el ele gönül gönüle hep birlikte şampiyonluğa koşacağız.” Şeklinde konuştu.