Tüm dünyayı etkisi altına alan ve insanları evlerinde kalmaya mecbur bırakan koronavirüs nedeniyle bu günlerde insanlar çeşitli aktivitelerle günlerini geçirmeye çalışıyor.

Spor, Edebiyat, Resim, Müzik vb. dallarda çeşitli etkinlikler yapan insanlar evde geçen günlerde moral ve motivasyon depoluyor. Geçtiğimiz hafta da böyle bir etkinlik yapmaya karar veren Müzik Öğretmeni Burak Kaya öğrencileriyle birlikte “Saray Yolu” isimli parçayı seslendirdi. İzleyenlere moral olması nedeniyle hazırlanan klip kısa sürede büyük beğeni topladı.

Altınşehir Anadolu Lisesi Müzik Öğretmeni ve Adıyaman “Yaman Yaylı Grubu” kurucu üyelerinden Burak Kaya koordinatörlüğünde “EVDE KAL, MÜZİKLE KAL” sloganı ile hazırlanan klipte Altınşehir Anadolu Lisesi öğrencilerinden “Abdurrahman Yenidoğan, Deniz Bilgin, Fatma Uslu, Aylin Canpolat ve İrem Özgül Özavcı" yer aldı.

Konu ile ilgili duygularını dile getiren Müzik Öğretmeni Burak Kaya: “ Öncelikle dünyayı etkisi altına alan bu virüs hayatı yaşanmaz hale getirdi. Bu aniden gerçekleşen bir olay oldu maalesef. Umut ederim ki inşallah tekrardan kaldığımız yerden eski ve güzel günlerimize döneceğiz. Bu günleri atlatmak ve tekrardan eski günlerimize dönmek için ise bizlere düşen göre devletimiz tarafından alınan kararlara uymak ve kişisel vazifelerimizi yerine getirmek. Uzun süre evlerde karantinada kalmak sıkıcı olabilir ama biz bu karantina günlerini avantaja çevirebiliriz. Ailemizle birlikte daha çok zaman geçirebilir çeşitli etkinliklerle de eğlenip moral depolayabiliriz. Ben öğrencilerimle birlikte klip hazırlamak istedim çünkü hem yaşam kaynağım olan müziği hem de virüs sebebiyle görüşemediğim öğrencilerimi çok özlemiştim. Elimizden geldiğince bir şeyler yapmaya çalıştık. Bizleri izleyenlere bir nebze olsun moral olduysak ve onları mutlu ettiysek ne mutlu bize. Yine dediğim gibi sadece müzik alanında değil diğer farklı alanlarda da bu tür etkinlikler yapabilir ve ailenizle birlikte eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Son olarak buradan klipte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Başta klipte yer alan öğrenci arkadaşlarım olmak üzere tüm Altınşehir Anadolu Lisesi ailesine selam ve sevgilerimi sunuyorum. Tüm herkesi evde kalmaya, müzikle kalmaya, sağlıkla kalmaya davet ediyorum.”dedi.