Haber-Metin HARIKÇI

Rabat Düğün salonunda düzenlenen çok sayıda davetlinin katıldığı düğün töreninde genç çiftlerin nikahını Belediye Başkanı Süleyman Kılınç kıyarken nikah şahitliklerini ise Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, Eski Belediye Başkanı Necip Büyükaslan ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin yaptı.

Yılmaz ve Akbaş Ailelerini tebrik eden belediye başkanı Süleyman Kılınç; “Davetlilerle birlikte genç çiftlerimizin mutluluklarına ortak olmanın sevincini yaşadık. Büşra kızımıza ve Sercan kardeşimize ömür boyu mutluluklar diliyorum. Allah hayırlı uğurlu eylesin” dedi.

Genç çiftlerin nikah törenlerine şahitlik etmekten mutluluk duyduğunu dile getiren AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat; “Çiftimize huzurlu ve mutlu bir evlilik temenni ediyorum. Nikahta çiftlerimizle ve aile yakınlarıyla bir arada olmanın sevincini yaşıyoruz. Genç çiftimize sayın Cumhurbaşkanımızın selamlarını iletiyorum, onlardan en az üç çocuk bekliyoruz. Allah hayırlı uğurlu eylesin" diye konuştu.

Akbaş ve Yılmaz ailelerini tebrik eden Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, Nikah merasimlerine şahit olduğumuz genç çiftlerimize ömür boyu sağlık ve mutluluklar diliyorum. Allah hayırlı uğurlu eylesin” dedi.

Konuşmaların ardından evlilik cüzdanını Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar genç çifte teslim etti.

Kazasız belasız bir şekilde düğün törenini gerçekleştirmenin sevincini yaşadıklarını belirten Gazeteci Sait Akbaş; “Düğün törenimize katılarak gençlerimizin nikah törenini gerçekleştiren Belediye Başkanımız Süleyman Kılınç’a, nikah şahitliği yapan Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar’a, AK Parti Adıyaman Milletvekilimiz İbrahim Halil Fırat’a, AK Parti İl Başkanımız Mehmet Dağtekin’e, Eski Belediye Başkanımız Necip Büyükaslan’a ve mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan herkese ailem adına teşekkür ediyorum” dedi.

02haberler.com sitesi olarak Yılmaz ve Akbaş ailelerimizi tebrik eder, genç çiftlerimize ömür boyu mutluluklar dileriz...