Haber-Metin HARIKÇI

Düzenlenen Ramazan etkinlikleri buluşmalarında vatandaşlarla bir araya gelen Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, “Ramazan’ın ruhunu halkımızla birlikte yaşıyoruz” dedi.

Pandemi sebebiyle ertelenen Ramazan etkinlikleri 2 yıl aradan sonra yeniden büyük bir coşkuyla başladı.

Kahta Ebu Sadık Parkı Amfi Tiyatrosu’nu dolduran binlerce vatandaş, sahne alan Grup Ravza İlahi Grubu’nun seslendirdiği ilahiler, semah gösterisi ve ünlü ses sanatçısı Kahtalı Mıçe’nin seslendirdiği türkülerle unutulmaz bir akşam yaşadı.

Etkinlikte konuşan Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, “Allah’a şükürler olsun uzun bir aradan sonra Ramazan’ın ruhunu halkımızla birlikte yaşıyoruz. Ramazan ayının manevi iklimini hemşehrilerimize yaşatmak için düzenlediğimiz Ramazan etkinliğine katılım sağlayarak göstermiş oldukları yoğun ilgiden dolayı tüm hemşehrilerime, memleketimizin medarı iftiharı olan Kâhtalı Mıçe ağabeyime, memleketimizin ünlü ilahi grubu, Grup Ravza ekibine ve programda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim etsin İnşallah. Pandemi sürecinden dolayı ertelediğimiz sosyal etkinliklerimize, Allah’ın izniyle bundan sonra devam edeceğiz ”dedi.