Ahmet Arslantaş Haberleri

Ahmet Arslantaş haberleri ve güncel Ahmet Arslantaş gelişmeleri, Ahmet Arslantaş ile ilgili tüm video, Ahmet Arslantaş fotoğrafları ve Ahmet Arslantaş haberleri 02 Haberler | Adıyaman Haber , Haberler, Son Dakika, Adıyaman Haberleri sitemizde


Yaşam

Adıyaman 1954 Spor Kulübü eski başkanı Hüseyin Koç’un annesi, İhlas Haber Ajansı Adıyaman Muhabiri Ahmet Arslantaş’ın da teyzesi olan Naime...

Tut Haber

TRT ve İHA Adıyaman Muhabiri Gazeteci Ahmet Arslantaş'ın girişimleriyle, Tut ilçesinde ihtiyaç sahibi kişilere Ramazan kolisi yardımı yapıldı.

Adıyaman Haber

Adıyaman İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği (İGD), bölgedeki başarılı çalışmalarından dolayı İhlas Haber Ajansı Muhabiri Ahmet Arslantaş’a plaket takdim etti.

Adıyaman

Adıyaman’da uzun yıllar İhlas Haber Ajansı Muhabiri olarak görev yapan Ahmet Arslantaş, sürekli basın kartı sahibi oldu.

Adıyaman Haber

Adıyaman İl Jandarma Komutanı Albay Bilgihan Yeşilyurt, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü nedeniyle İhlas Haber Ajansı’nı (İHA) ziyaret etti.

Adıyaman Haber

Anadolu Eksen Adıyaman İl Başkanlığı tarafından korona virüsü dolayısıyla sahada çalışan gazetecilere maske ve siperlik verildi.

Adıyaman

Adıyaman Köy ve Mesleki Dayanışma Derneği Başkanı Abdulkadir Geylani Taş ve beraberinde bazı muhtarlar İhlas Haber Ajansı'nı ziyaret etti

Adıyaman Sosyal Güvenlik (SGK) Kurumu İl Müdürü Fuat Tekin, kurumun çalışmaları ile ilgili merak edilenleri cevapladı.