İftar Yemeği Haberleri

İftar Yemeği haberleri ve güncel İftar Yemeği gelişmeleri, İftar Yemeği ile ilgili tüm video, İftar Yemeği fotoğrafları ve İftar Yemeği haberleri 02 Haberler | Adıyaman Haber , Haberler, Son Dakika, Adıyaman Haberleri sitemizde


Güncel

Tohum Yetiştiricileri Alt Birliği yönetim kurulunun katkılarıyla Adıyaman’da konteyner kentte yaşayan yaklaşık 3 depremzedeye iftar yemeği ikram edildi.

Yaşam

Birleşmiş Dernekler Federasyonu İstanbul İl Başkanı İnanç Yakup Çolak ve yönetimi tarafından iftar yemeği programı düzenlendi. 

Güncel

Tarsus İlçe Emniyet müdürlüğü muhtarlarla iftarda bir araya geldi.

Kahta Haber

Kahta Belediyesi tarafından organize edilen iftar yemeğinde, ilçe protokolü bir araya geldi.

Şanlıurfa Haber

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, 2017 yılında Bitlis’in Tatvan ilçesinde şehit düşen Uzman Onbaşı Halil Ateş’in ailesiyle iftar sofrasında buluştu.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış, önceki dönemlerde merkez ilçe başkanlığı yapan kişilerle iftar yemeğinde bir araya geldi. 

Adıyaman Valiliği himayesinde Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından organize edilen iftar programında, Vali Aykut Pekmez ve protokol...

Kahramanmaraş'tan Van’a giden yolcu otobüsünü Adıyaman’ın Kahta İlçesinde durduran İyilik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği otobüsteki yolculara iftarlık ikramında bulundu.