Haber-Metin HARIKÇI

Tüm dünyayı ve ülkemizi de etkileyen Kovid-19 salgını nedeniyle düzenlenemeyen 23 Nisan kutlamaları 2 yıl aradan sonra Gül Anaokulunda kutlandı.

Düzenlenen etkinlik sayesinde öğrenci velileri ve öğrencilerin oldukça keyifli bir zaman geçirdiklerini ifade eden Gül Anaokulu müdürü İbrahim Kuşkaya; “Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün yarınlarımızın güvencesi çocuklarımıza hediye ettiği 23 Nisan Ulusal egemenlik ve çocuk Bayramının 102. Yılını kutladığımız bu gün ülkemiz ve milletimiz için önemli bir dönüm noktasıdır. Bu gün dünyanın ilk ve tek çocuk bayramı olması da ayrı bir önem arz etmektedir. Çünkü çocuklar gelecektir, yarınlardır ve güvendir.

Bizler de Gül anaokulu ailesi olarak bu bilinçten hareketle 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramının 102. yıldönümünde öğretmenlerimiz eşliğinde minik öğrencilerimizle güzel bir etkinlik düzenledik. Çocuklarımızın etkinlik esnasında yaşadıkları mutluluk görülmeye değerdi. Bu vesileyle bağımsızlık ve egemenliğimizin kazanılmasında Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anarken tüm dünya çocuklarının "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı"nı yürekten kutluyorum.” dedi.