İlçeye bağlı Ulumeres mahallesi Çeşme sokak içerisinde bulunan ve enişte kayın tarafından kullanılan arsanın yolu Demir parmaklıklarla kapatıldı.

Aynı arsa içerisinde üç evin bulunduğu ortak yolu Demir şebeke ile kapatan kaynına tepki gösteren 60 yaşındaki emekli gardiyan tepkisini dile getirdi.

Emekli gardiyan Şerafettin Çimen, "Bura müşterek tapu 30 yıl önce beraber aldık, beraber kullandık sonra anası babası öldükten sonra geldi yolu şebeke ile kapattı kimse geçmesin diye. Beraber hisseli aldığım kişi kayınım Mustafa’dır, böyle kayın olmaz olsun. Evimde hastam var beynindeki tümör nedeniyle ameliyat oldu. Durumu ağırlaşsa, hastaneye kontörle gidecek olsak, ambulans ihtiyacımız olsa ambulans gelemeyecek, Allah muhafaza bir yangın çıksa itfaiye aracı gelemez. Evimize komşularımız gelemiyor. Evimin alt katında oturan kiracım var yolun kapatılması nedeniyle onların ailece psikolojileri bozuldu. Koşularımız bizi görmek için buraya kadar geliyor Demir şebeke arkasından konuşmak zorunda kalıyoruz. İlgili mercilere müracaatımı yaptım bu işi mahkeme çözecek” şeklinde tepsini dile getirdi.(DHA)