Çok amaçlı kapalı semt pazarında yapılan çalışmalar yerinde inceleyen Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı; “İlçemize ikinci çok amaçlı kapalı semt pazarını kazandıracak olmanın sevincini yaşıyoruz. Cumhuriyet mahallemizde yapımına başladığımız semt pazarı alanında yollar açılarak, alt yapı, kanalizasyon, elektrik hattı döşemelerin ardından zemin dolgu ve güçlendirme çalışmalarımızı tamamladıktan sonra beton dökme işlemi başladı.

Semt pazarının en önemli özelliği mahalle sakinlerinin burayı çok amaçlı kullanması, çalışmalarımızın ilçemize ve mahalle sakinlerimize hayırlı olmasını dilerim.” Dedi.

Semt pazarının mahalleye hareketlilik kazandıracağını ifade eden Kahta Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Ahmet İlğar; Mahallemizde semt pazarına ihtiyaç olduğunu sayın başkanımıza iletmiştik. Sağ olsun mahallemizde yapılan incelemeler neticesinde yer tespiti yapıldı çok amaçlı semt pazarımızın inşaatına başlandı hızlı bir şekilde devam ediyor. Muhtarlık evimizde bitme aşamasına geldi. Mahallemize bu güzel yatırımı kazandıran belediye başkanımız İbrahim Yusuf Turanlı ve ekibine mahallem adına teşekkür ediyorum. Mahallemize ve ilçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.