Besni Belediyesi Ne Yapıyor?...

Gerçek anlamda soruyorum Besni Belediyesi 3 yıldır ne yapıyor? Benim açımdan anlatayım

- Zaten daha öncesinde temeli atılmış halkın çok fazla kullanmadığı yerlerin açılışını yapıyor.

- Sadece esnaf ziyareti yaparak, esnaflara "bol kazanç" dileyip bol kazanması için hiçbir çaba sarf etmiyor.

- Neredeyse her arabanın alt takımlarına zarar veren Antep caddesine yama üstüne yaparak dahada kötü hale getiriyor. Üstelik her 3 ayda bir sosyal medyada paylaşım yaparak yakın tarihlerde yola asfalt döküleceğinden bahsediyor.( 3 yıldır ne yapılıyorsa artık)

-Antep caddesi ve 15 temmuzu geçtim acaba diğer ara sokaklarda mı yol çalışması yapıyor diyeceğim ancak Pınarbaşı mahallesinden tutun Yenikentte bile tüm sokaklar çukurlar, göçükler ve yamalar ile dolu.

- Çöpleri iyi temizliyor diyeceğim ancak sugözünün ve bazı ara sokakların hali içler acısı.

- İlaçlamayı iyi yapıyor diyeceğim ancak geceleri sivrisineklerden yatılamaz hale geldi( o ilaçlama arabası ne sıkıyor bilemedim gerçi nadiren görüyoruz.)

- Halkın belediyesi olmak için ne yapıyor biri bana söylesin. Birde maliye bakanı Besni için ne yaptı biri onu anlatsın :)

- Haa bak yaptığı başarılı işlerde var unuttum. Örneğin; imar uygulamalarını çok iyi yapıyorlar, bazı müteahhitlerle veya kişilerle çok iyi anlaşıp güzel para girdisi sağlıyorlar. Belediye bütçesine mi onu bilemem :) .

- Çevremdekilere soruyorum bu Besni Belediyesi ne yapıyor diye, kaymak yiyen meclis üyeleri ve çalışanları hariç tek bir kişi dahi olumlu bir şey söylemiyor. Besni Belediyesine gelen bütçe, 3 yıldır bu zamana kadar nereye harcandı, bunun afişini bastırıp belediye binasına asın eğer cesaretiniz varsa.

- Besni Belediyesi yetkililerine seslenmek istiyorum, sosyal medyada dua ederek, esnafları gezip sahte gülümsemeleri paylaşarak, en çok kullanılan yollara 1 m² dahi asfalt dökmeyerek, halkın çoğunluğunun faydasına olmayan ve halkın yaşama kolaylığını sağlamayacak yapıların açılışını yaparak görevinizi yaptığınızı sanmayın. Rüşvetle iş yürütmeyin, ikili ilişkiler ile ortak iş yapmayın, nasıl olsa 2 yıl sonra gideceğiz düşüncesi ile " yiyebildiğimiz kadar yiyelim" demeyin. Aldığınız maaşın hakkını verin ve halka hizmet edin.