Adıyaman Belediyesi yeni otogarında düzenlenen açılış törenine Anka yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Adıyaman’ın ve Adıyaman halkının her şeyin en güzeline layık olduğunu dile getiren Adıyaman Anka Turizm Şirketi yönetim kurulu üyesi ve genel müdürü Cengiz Koca: “Adıyaman’ımıza ve müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak için bu yola çıktık. Biz şirket olarak hizmet yarışına geldik. 40 yıldır sektörde hizmet vermekteyiz. Yeni bir hizmet anlayışı ile müşterinin ne istediğini biliyoruz bu istekler doğrultusunda memleketimize ve müşterilerimize hizmet vereceğiz. İlk etapla 20 aracımızla hizmete başladık. İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Trabzon, Adana, Mersin, Konya gibi büyük şehirler başta olmak üzere ilimizde faaliyete bulunan diğer firmalarımızın gittiği her yere bizde gidiyoruz.

Tabi müşterilerimize hizmetin yanı sıra Adıyaman Anka Turizm şirketi olarak hizmete başlamakla birlikte şoför, muavin, tamircisi, petrol istasyonu, yıkamacı, yemek sektörü, lastikçisi, firma personeli olmak üzere bir çok başlık altında da istihdama katkı sunmuş olacağız. Bu vesileyle hizmet yarışında çıkmış olduğumuz bu yolda Rabbim bizleri mahcup etmesin, kazasız, belasız en güzel şekilde müşterilerimize, ilimize ve ülkemize hizmet etmeyi bizlere nasip eylesin.

Düzenlemiş olduğumuz açılış törenine katılan herkese şahsım ve firmamız adına teşekkür ediyorum” dedi.