AK Parti Adıyaman Milletvekili 3. Lig 4. Grup’ta bugün oynana müsabakalar sonucunda 2. Lig’e yükselmeye hak kazanan Adıyaman 1954 Spor’u ve 3. Lig’deki yerini koruyan Kahta02 Spor’u tebrik etti.
Memleket evlatlarının büyük bir sevinç ve gurur yaşattıklarını ifade eden Milletvekili Toprak, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
 “Adıyaman 1954 Spor’umuz çok önemli bir başarı elde etti. Zorlu bir sezonu geride bıraktık, çok mutluyuz. Taraftarımıza ve hemşehrilerimize takımımıza sahip çıktıkları için çok teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki 2. Lig’de de bu başarı yeşil sahalara yansıyacaktır. Önce TFF’de 2. Lig dedik, şimdi bunu başardık. Önümüzdeki sezon inşallah takımımız hak ettiği yere, Süper Lig'e çıkacaktır.”
Aybak ve Erdem’in Mücadelesi Şampiyonluğu Getirdi
“Adıyaman 1954 Spor’umuzun bugünlere gelmesinde emeği geçen başta Sait Aybak beyefendi olmak üzere, Cevher Erdem hanımefendiyi, kulüp yöneticilerimizi, teknik heyet ve oyuncularımızı canı gönülden tebrik ediyor, Valimiz Mahmut Çuhadar beyefendiye, Belediye Başkanımız Süleyman Kılınç beyefendiye, diğer kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum. Şampiyonluğumuz taraftarlarımıza ve Hemşehrilerimize hayırlı olsun.”
Yıldırım’ın Öncülüğünde Kahta02 Spor’un Azmine Şahit Olduk
“Bölgesel Amatör Lig’de şampiyon olduktan sonra 3. Lig’e yükselen ve bu sezonda 3. Lig’deki yerini koruyan Kahta02 Spor’umuzu da tebrik ediyorum. Başkan Musa Yıldırım beyefendinin öncülüğünde profesyonel ligde mücadele eden, koşan, özverili bir takımın azmine şahit olduk. İnanıyorum ki önümüzdeki sezon büyük bir başarı elde ederek Adıyaman’ımızı, Kahta’mızı en güzel şekilde temsil edecekler. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Başarıları daim olsun.”