AK Parti İl Başkanlığında düzenlene törene AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin, Merkez İlçe Başkanı Av. Mustafa Alkayış, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Yalçın ve teşkilat mensupları katıldı.

Devir teslim töreninde konuşan AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin “Bu hafta Ankara’da genel merkezde yapılan istişareler sonucunda Saliha Hanım bu göreve layık görüldü, bu görev kendisine tevdi edildi. Ben önceki dönem İl Kadın Kolları Başkanımız olan Perihan Gümüş hanımefendiye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Saliha başkanımız inşallah devraldığı bayrağı daha yükseklere taşımak için elinden gelen gayreti gösterecektir. AK Parti siyasetinde, AK kadınlarımız asli unsurumuz ve gururumuzdur. Milletimize hizmet yolunda fedakârca çalışan kadınlarımız siyasete de ayrıca nezaket, muhabbet, zarafet getirmektedirler. AK Kadınlarımızla ne kadar gurur duysak azdır.

Bu vesile ile tekrardan Saliha Diler başkanımıza görevinde başarılar diliyorum” dedi.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Mustafa Alkayış ise konuşmasında kadınların AK Parti’de ciddi bir oy potansiyeline sahip olduğunu belirterek “Genel Merkezimiz tarafından Kadın Kolları Başkanlığımıza atanan Saliha hanıma hayırlı olsun demek için buradayız. Tabi toplumun yarısını hanım kardeşlerimiz oluşturuyor. Bu vesile Cumhurbaşkanımız ve partimiz kadınlara özel bir önem veriyor. Dolayısıyla AK Parti’mizde ciddi bir oy potansiyeline sahip hanım kardeşlerimizin sorunları, düşünceleri ve tercihleri partimiz açısından çok önemli. Bu doğrultuda Saliha hanımın sorumluluğu çok ağır ve hassas. Ancak hem mesleki açıdan hem de partimize yaptığı katkılardan dolayı yakından tanıdığımız Saliha hanım inşallah bu görevini başarılı bir şekilde yürütecektir. Saliha Diler başkanımıza hayırlı olsun diyor, görevinde başarılar diliyorum” diye konuştu.

Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Yalçın ise AK Parti’nin tüm kademeleriyle çıtayı daha yükseklere çıkarmak çalışacaklarını ifade ederek “ Saliha hanıma görevinde başarılar diliyorum . İnşallah partimizin tüm kademeleriyle AK davamızı daha yukarılara çıkarmak için canla başla çalışacağız. AK Parti hareketi kadınların omuzlarında yükselen bir harekettir. AK yürekli kadınlar ülkemize ve Adıyaman’a güzel bir gelecek tasarlamak için her zaman azim ve gayretle çalışarak, kadın politikaları noktasında nitelikli işlere imza atacaklardır. Bu vesile Saliha Diler başkanımıza görevinde muvaffakiyetler diliyorum” ifadelerini kullandı.

Görevi devralan Yeni Kadın Kolları Başkanı Av. Saliha Diler ise “ Bugün burada bizleri yalnız bırakmayan başta İl Başkanımız Mehmet Dağtekin olmak üzere Merkez İlçe Başkanımız Mustafa Alkayış, Gençlik Kolları Başkanımız Mustafa Yalçın olmak üzere tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Bu süreçte Genel Merkezimiz bu göreve bizleri layık gördü. İnşallah bu kutlu yolda kimseyi mahcup etmeyeceğiz. Perihan Gümüş başkanımızdan aldığımız bayrağı daha yukarılara çıkarmak için AK Kadınlar olarak çalışmalarımıza büyük bir azim ve geyretle devam edeceğiz. Bu vesile ile bugüne kadar bu büyük ailenin çatısı altında güzel hizmetlerde bulunan Perihan Gümüş başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.