Tut İlçesinde İhtiyaç Sahiplerine Ramazan Kolisi Dağıtıldı

TRT ve İHA Adıyaman Muhabiri Gazeteci Ahmet Arslantaş'ın girişimleriyle, Tut ilçesinde ihtiyaç sahibi kişilere Ramazan kolisi yardımı yapıldı.

Tut Haber 10.05.2021 02:10:48 0
Tut İlçesinde İhtiyaç Sahiplerine Ramazan Kolisi Dağıtıldı

Doğduğu topraklar olan Tut ilçesiyle ilgili her fırsatta haber konularını gündeme getiren, ilçenin eksiklerini, sorunlarını ilgililere ileterek çözüm bulunmasına katkı sağlayan Gazeteci Ahmet Arslantaş bu kez hayırseverler ile görüşerek ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan kolisi dağıtımında bulundu. RTÜK Başkan Başdanışmanı Selvican Sümeyye Şafak, Ahmet Arslantaş'ın talebini geri çevirmedi. Şafak ve gazeteci arkadaşları ile birlikte ihtiyaç sahibi onlarca ailenin kapısını çalarak yardımda bulundu.

Ramazan ayının, kültürümüzde oldukça önemli bir yere sahip olduğunu dile getiren gazeteci Ahmet Arslantaş; “Bu ayda maddi ve manevi güzellikler bir arada yaşanır; sevgi, hoşgörü ve dayanışma gibi olumlu hissiyatlar ön plana çıkar. Dini açıdan taşıdığı önemle birlikte bireysel açıdan sorumluluk ve sosyal açıdan da yardımlaşma, dayanışma duygularının en yüksek yaşandığı aydır. Tüm dünyayı etkisi altına alan Coronavirüs salgını nedeniyle insanlarımız oldukça zor günler geçiriyor.

Bu nedenle içinde bulunduğumuz Ramazan ayında imkanı olan herkesin en yakınında bulunan ihtiyaç sahibine destek olması, yardımda bulunması çok önemli. RTÜK Başkan Başdanışmanı Selvican Sümeyye Şafak hanımefendi sağ olsun il merkezinde ve ilçelerimizde yardım kolilere dağıtmakta bizlerde doğup büyüdüğüm Tut ilçemizdeki ihtiyaç sahibi ailelerimize bir nebze olsun katkı sunmak adına kendisinden talepte bulunmuştuk ve talebimiz üzerine Tut ilçemizde ihtiyaç sahibi ailelerimize Ramazan kolisi dağıttık.

Bu vesileyle RTÜK Başkan Başdanışmanı Selvican Sümeyye Şafak’a ve bizimle birlikte dağıtımda yardımcı olan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum, Rabbim hayırlarını kabul eylesin” şeklinde konuştu.

İlçe Müftüsü Köksal: On Bir ayın Sultanı Mübarek Ramazan ayının gölgesi üzerimize düştü

Başkan Olgun: Yaparsa Reisimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yapar

Elazığ’da deprem şehitleri için Mevlid programı düzenlendi

TYAB Heyetinden İzmir AGROEXPO 21. Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarına ziyaret

Başkan Bektaş’tan Başkan Salman’a hayırlı olsun ziyareti

İçişleri Bakanlığına Mustafa Çiftçi atandı

AK Parti Antalya İlçe başkanları toplantısı gerçekleştirildi

Antalya’da Çocuklara Trafik Bilinci Polirobot İle Kazandırılıyor

Başkan Gümüş: Bu kutlu ve onurlu görevi Cenab-ı Allah alnımızın akıyla yapmayı nasip eylesin

Antalya’da havalimanı güvenliği semineri düzenlendi

Adıyamanlı Milli Sporcu Mehmet Ali Kaya Türkiye’nin Gururu, Avrupa’nın Şampiyonu

Rektör Keleş, Sivas’ta düzenlenen istişare toplantısına katıldı

TYAB Heyetinden İzmir İl Tarım ve Orman Müdürü Şahin’e ziyaret

Bilimin Genç Yıldızları Antalya’da Ödüllendirildi

Kâhta Ağır Ceza Mahkemesi Kuruldu

Döşemealtı ilçesinde uyuşturucu operasyonu

İl Müdürü Tosun’dan 6 Şubat Depreminin 3. yıldönümü mesajı

Jale İnan 2025 Antalya Yılın Kadını ödül töreni gerçekleştirildi

Başkan Olgun: Deprem şehitlerimizi rahmetle, özlemle anıyoruz

Başkan İşeri’den 6 Şubat Depremlerinin 3. Yılında Hesap ve Sorumluluk Çağrısı

TYAB 4. Grup Uygulamalı Çiftçi Eğitim programı sona erdi

Bakan Karaismailoğlu ve Bakan Yardımcısı Aydın muhtarlarla bir araya geldi

Başkan Torunoğlu’ndan ‘6 Şubat’ Mesajı

Vali Işık: 6 Şubat depreminde yaşanan acıları bir kez daha yürekten paylaşıyorum

Vali Şahin ve Bilal Erdoğan Adıyamanlı gençleri yalnız bırakmadı

Vali Şahin: Bizim Rotamız Kızılelmadır

İl Genel Meclis Üyesi Yıldırım: Kahta’nın kırsal çehresi değişiyor

Özbek: Kahta'da eğitim temizlik, güvenlik ve personel eksikliği gibi ciddi sorunlarla başladı

Bilal Erdoğan Umman’da Adıyaman Çiğköftesi standını ziyaret etti

TYAB Tarafından düzenlenen 8. Grup Uygulamalı Çiftçi Eğitimi tamamlandı

Yükleniyor