İlmek İlmek Sevgi Ördüler

Tarsus Belediyesi örnek belediyecilik anlayışı ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde Dayanışma Atölyesi gerçekleştirdi.

Kültür - Sanat 23.01.2022 17:04:51 0
İlmek İlmek Sevgi Ördüler

Huzurevinde yaşayanlar için küçük de olsa mutluluk aşılanmak için düzenlenen atölyede gönüllü katılımcılar tarafından örülen diz battaniyeleri, hediye edilmek üzere huzurevinde kalan yaşlılara verilecek.
Tarsus Belediyesi huzurevi sakinlerine battaniye örülmesi amacıyla Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nde Dayanışma Atölyesi düzenledi. Sosyal medya üzerinde yapılan çağrı ile gönüllü katılımcılar, huzurevine dağıtılmak üzere ilmek ilmek sevgi diyerek diz battaniyesi ördü. Huzurevi sakinlerine yalnız olmadıklarını göstermek üzere düzenlenen atölyede, el emeği göz nuru örülen battaniyeler huzurevi ziyaret edilerek yaşlılara hediye edilecek.

 ‘’BİR TOPLUMUN KALİTESİ VE DÜZEYİ YAŞLI VATANDAŞLARIMIZA GÖSTERİLEN ÖZEN VE SAYGI İLE ÖLÇÜLÜR’’

Atölyeye katılarak böyle anlamlı bir çalışmada yer aldıkları için katılımcılara teşekkür eden Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, ‘’ Hepimiz biliyoruz ki bir toplumun kalitesi ve düzeyi yaşlı vatandaşlarımıza gösterilen özen ve saygı ile ölçülür. Bizlerin inancı ve kültürü de bunu gerektirmektedir. Her yaşlı vatandaşımız aktif yaş alma şansına sahip olmalıdır. Bizler de bunun için görevimiz olarak her türlü çalışmayı yapıyor onların yanında olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Yaşlılarımız bizim değerlerimizin, kültürümüzün taşıyıcısıdır ve onlara hak ettikleri sevgi saygı ve önemi göstermek görevimizdir. Onlar ile aramızda ki köprü ne kadar güçlü olursa, geleceğimiz de bi o kadar sağlam olur. Sizler böyle anlamlı bir çalışmada yer alarak diz battaniyesi ördünüz ve örülen battaniyeler huzurevlerimiz ziyaret edilerek yaşlılarımıza ulaştırılacak. Yaşlılarımızın saadet ve hafıza kaynağı olduğunu unutmadan ilmek ilmek sevgi ören siz değerli katılımcılara çok teşekkür ederim. ‘’dedi.

‘’BİZLERE KALPLERE DOKUNABİLME FIRSATI VERDİNİZ’’

Düzenlenen Dayanışma Atölyesinde bulunduğu için mutlu olduğunu belirten katılımcı, ‘’Belediyemizin böyle bir Dayanışma Atölyesi gerçekleştirdiğini öğrendim. Çevremde bulunan herkese bu güzel etkinliğe katılım sağlamasını önerdim. Çünkü bazen insan, tek başına bir iyilik yapmak ister ama bu kadar etkili olamaz. Bu sebeple burada diğer katılımcılarla beraber el ele vererek büyüklerimize diz battaniyesi ördük.

Hepimiz çok farklı duygular yaşıyoruz. Onlara yalnız olmadıklarını göstermek ve mutluluklarına şahit olacak olmak bizleri çok mutlu ediyor. Böyle bir dayanışma etkinliği düzenleyen Tarsus Belediyemize ve Belediye Başkanımız Dr. Haluk Bozdoğan’a teşekkür ederiz. Bizlere kalplere dokunabilme fırsatı verdiniz. ‘’ diye konuştu.

İlçe Müftüsü Köksal: On Bir ayın Sultanı Mübarek Ramazan ayının gölgesi üzerimize düştü

Başkan Olgun: Yaparsa Reisimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yapar

Elazığ’da deprem şehitleri için Mevlid programı düzenlendi

TYAB Heyetinden İzmir AGROEXPO 21. Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarına ziyaret

Başkan Bektaş’tan Başkan Salman’a hayırlı olsun ziyareti

İçişleri Bakanlığına Mustafa Çiftçi atandı

AK Parti Antalya İlçe başkanları toplantısı gerçekleştirildi

Antalya’da Çocuklara Trafik Bilinci Polirobot İle Kazandırılıyor

Başkan Gümüş: Bu kutlu ve onurlu görevi Cenab-ı Allah alnımızın akıyla yapmayı nasip eylesin

Antalya’da havalimanı güvenliği semineri düzenlendi

Adıyamanlı Milli Sporcu Mehmet Ali Kaya Türkiye’nin Gururu, Avrupa’nın Şampiyonu

Rektör Keleş, Sivas’ta düzenlenen istişare toplantısına katıldı

TYAB Heyetinden İzmir İl Tarım ve Orman Müdürü Şahin’e ziyaret

Bilimin Genç Yıldızları Antalya’da Ödüllendirildi

Kâhta Ağır Ceza Mahkemesi Kuruldu

Döşemealtı ilçesinde uyuşturucu operasyonu

İl Müdürü Tosun’dan 6 Şubat Depreminin 3. yıldönümü mesajı

Jale İnan 2025 Antalya Yılın Kadını ödül töreni gerçekleştirildi

Başkan Olgun: Deprem şehitlerimizi rahmetle, özlemle anıyoruz

Başkan İşeri’den 6 Şubat Depremlerinin 3. Yılında Hesap ve Sorumluluk Çağrısı

TYAB 4. Grup Uygulamalı Çiftçi Eğitim programı sona erdi

Bakan Karaismailoğlu ve Bakan Yardımcısı Aydın muhtarlarla bir araya geldi

Başkan Torunoğlu’ndan ‘6 Şubat’ Mesajı

Vali Işık: 6 Şubat depreminde yaşanan acıları bir kez daha yürekten paylaşıyorum

Vali Şahin ve Bilal Erdoğan Adıyamanlı gençleri yalnız bırakmadı

Vali Şahin: Bizim Rotamız Kızılelmadır

İl Genel Meclis Üyesi Yıldırım: Kahta’nın kırsal çehresi değişiyor

Özbek: Kahta'da eğitim temizlik, güvenlik ve personel eksikliği gibi ciddi sorunlarla başladı

Bilal Erdoğan Umman’da Adıyaman Çiğköftesi standını ziyaret etti

TYAB Tarafından düzenlenen 8. Grup Uygulamalı Çiftçi Eğitimi tamamlandı

Yükleniyor