Adıyaman Masterler Niğde'de Gönülleri Fethetti 

Niğde belediyesinin katkıları ve Niğde Veteranlar Futbol takımının organizesinde 7-8 Eylül tarihleri arasında düzenlenen turnuvada katılan Adıyaman MASDER ekibinin sahadaki mücadelesi ve gecede ikram edilen Adıyaman Çiğköftesi turnuvaya renk kattı.

Spor 10.09.2019 15:02:05 0
Adıyaman Masterler Niğde

Niğde ilinde düzenlenen etkinlikte olmaktan son derece keyif aldıklarını dile getiren Adıyaman Masterler Spor Kulübü başkanı Mehmet Güneş; “Niğde Veteranlar ekibinin daveti üzerine 7-8 Eylül tarihleri arasında Niğde belediyesinin katkılarıyla düzenlenen ‘Yarım Elma Gönül Alma’ Medeniyetleri birleştiren futbol şölenine katıldık. İlimizi 40 Yaş ve 50 yaş olmak üzere iki ayrı takım ile temsil ettik.

Her iki takımımızda ilimize ve derneğimize yakışır bir şekilde sahada mücadele ettiler. Biz buradan Niğde’ye giderken de, katılmış olduğumuz diğer turnuvalarda da üyelerimizden tek isteğimiz olmuştur bizim için önemli olan sahada alınan sonuç değil, bizim için önemli olan sahadaki mücadelemiz ve spora yakışır bir şekilde ilimizi temsil etmemizdir.

Ekip olarak turnuvada ilimize ve MASDER ailesine yakışır bir duruş sergiledik. Sahada başlayan dostluklar, güzellikler gece düzenlenen etkinlikle devam etti. Tabi Adıyaman Masterler denince hangi ile gitsek bize ilk sordukları şey, Çiğköfte olacak mı, bizde her zaman hazırlıklı gidiyoruz ve gittiğimiz her ilde Adıyaman Çiğköftesi yoğurup ikram ediyoruz. Kısacası turnuva bahana, müsabakalardaki ve sonrası dostluklar şahane diyerek Niğde ilinden çok güzel bir şekilde ayrıldık. Kısmet olursa Niğde Vetaranlar takımını da bizde Adıyaman’da ağırlayacağız. Bu vesileyle, bizleri Niğde iline futbol şölenine davet eden Niğde Belediye başkanı Emrah Özdemir'e, Niğde Veteranlar Dernek Başkanı Harun Akarsu'ya, Genel Kaptan Yavuz Durumer'e ve düzenlenen gecede bizleri yalnız bırakmayan Niğde AK Parti Milletvekili Selim Gültekin’e ve turnuvaya emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Adıyaman Masterler ekibini Niğde’de ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir; “40 Yaş ve üstü sporcu kardeşlerimizin, ağabeylerimizin spordan kopmayıp nezih bir dernek çatısı altında bir araya gelip, spor yapması, futbol oynaması takdire şayandır. Bu manada Niğde Vetaranlar ekibimiz ve Adıyaman Masterler Spor kulübünü tebrik ediyorum. İlimizde bu tarz güzelliklerin yaşanması adına bizlere ne görev düşerse yapmaya hazırız. Düzenlemiş olduğumuz etkinliğimize iştirak eden ve gecede bizlere Nezih bir Adıyaman Çiğköftesi ikram eden Adıyaman Masterler ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Hangi yaşta olursa olsun, sporun hayatımızın bir parçası halinde olması gerektiğini dile getiren Niğde Ak Parti Milletvekili Selim Gültekin; “Belediyemizin katkıları ve Niğde Vetaranlar ekibimizin organizesinde düzenlenen çok güzel bir turnuvaya ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadık. Sahada mücadele kadar gece düzenlenen etkinlikte yediğimiz Adıyaman Çiğköftesi herşeye değerdi. Adıyamanlı milletvekili arkadaşlarımızla sürekli mecliste ne zaman bize çiğköfte ikram edeceksiniz diye isteğimiz olurdu, kısmet bu gece oldu. Masterler Spor kulübü başkanı Mehmet Güneş başta olmak üzere dernek üyelerine, Niğde Vetaranlar ekibimize ve Niğde Belediyemize bu güzel etkinlikten ötürü teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

40 yaş ve 50 yaş takımların mücadelesinde sporun güzelliği ve dostluğu ön plana çıktığı buluşmada Niğde Bedesten Çarşısı’nda verilen akşam yemeğinin ardından, Niğde AK Parti Milletvekili Selim Gültekin ve Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Adıyaman Masterler Spor Kulübü Başkanı Mehmet Güneş’in yapmış olduğu çiğ köfteden tattılar. Gece takımların hediye takdiminin ardından Adıyaman ve Niğde yöresinin türküleri ile gece son buldu.

Durmuş’tan 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı

Başkan Taş’tan 14 Mart Tıp Bayramı mesajı

Torunoğlu: Bayram öncesi hak edişlerin ödenmesi, piyasaya nefes aldıracak

Kaymakam Şahin Kıbrıs Gazisinin iftar sofrasına misafir oldu

Osman Gül’den 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı

Kaymakam Şahin’den İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü mesajı

Başkan Söker’den İstiklal Marşı’nın kabulüne anlamlı mesaj

ÇGC Yönetimi ve DAİMFED ailesi iftar sofrasında buluştu

Söker’den CHP Serik İlçe Başkanı Turhat’a Sert tepki: Aşağılıkça yaklaşımı esefle kınıyorum

Çalıştığı İş yerini 8,5 milyon lira dolandırdı

AK Gençlerden Serik’te Ramazan Yollarda Etkinliği

Başkan Söker Aşağıkocayatak mahallesi sakinlerine misafir oldu

Kaymakam Şahin öğrencilerle iftar sofrasında buluştu

Söker: Her kapıyı çalıyor, hemşehrilerimizle gönül köprüleri kurmaya devam ediyoruz

Milletvekili Çelik ve Başkan Çetin’den Başkan Söker’e ziyaret

AK Parti Serik İlçe teşkilatı Gönül Sofrasında birlik ve beraberlik mesajı verdi

Başkan Taş’tan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı

Başkan Söker’den 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı

Adıyaman Devlet Hastanesi İnşaatında Son Durum Değerlendirildi

İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Şirik “Maarifin Kalbinde Ramazan” Buluşmasına Katıldı

Bir Yılda 710 Kilo Kaybı

Başkan Taş: Halk ekmek çevre illerde 7,5 TL bizde neden 12 TL

Kahta Devlet Hastanesi’nde Lazer İle Varis Tedavisi Başarıyla Uygulandı

TYAB Heyeti Fransa’da temaslarda bulundu

Açıkgöz Ailesinin acı günü

Adıyaman’a Kültür ve Eğitim Alanında önemli bir yatırım daha

Başkan Olgun Bakan Danışmanı Sığırcı ile bir araya geldi

Başhekim Uzm. Dr. Mehmet Tepe Göreve Başladı

Başkan Gümüş’ten Başkan Tutdere’ye yol tepkisi

Başkan Ertürk’ten Durmuş’a ziyaret

Yükleniyor

loading