Adıyaman

Adıyaman Barosundan Başkan Alkayış'a Ziyaret 

Adıyaman Barosu Başkanı Av. Mustafa Köroğlu ve yönetimi, 7. Olağan kongre sonrası göreve tekrar seçilen Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Mustafa Alkayış’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette bir açıklamada bulunan Adıyaman Barosu Başkanı Av.Mustafa Köroğlu; “Siyasette avukatların yer almasının hukuk ve adaletin güçlenmesi, demokratik kültürün kökleşmesine büyük katkı sunmaktadır. Geçtiğimiz dönem AK Parti Merkez ilçe başkanlığı görevini yürüten değerli meslektaşımız Av.Mustafa Alkayış son yapılan kongrede yeniden aynı göreve layık görüldü. Kendisine ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun der, görevlerinde başarılar dilerim" Dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Avukat Mustafa Alkayış; "Yakın bir zamanda ilçe teşkilatımızın kongresini gerçekleştirdik ve yeniden görev bize tedvi edildi. Bu vesileyle bugün bizlere ziyarete gelen Adıyaman Baro Başkanı Av. Mustafa Köroğlu ve yönetimine nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Toplumumuz ve meslek grupları baroların ehemmiyetini ciddi anlamda biliyor. Avukatlık, mesleği gereği insan ile direkt birliktelik içerisinde olan meslek gruplarımızdan. Mesleğimizin siyasi olarakta ilişkileri aşikardır. Meslektaşlarımızın siyasette yer almaları siyasi oluşumları güçlendirmektedir. Bu durum hukukun, insan haklarının ve demokrasinin her zaman gündemde tutulmasını sağlamaktadır. Bizlerde hem siyasetçi kimliğimizle hem de hukukçu kimliğimizle mensubu olduğumuz partimize hizmet etmenin gayretindeyiz. Temennimizde bizleri bu makamlara layık görenleri mahcup etmemektir. Tekrardan bugün ziyaretlerinden dolayı Adıyaman Baro Başkanımız Mustafa Köroğlu ve yönetimine teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu