Adıyaman Yeşilay Şubesince ''Gençsen Geleceksin'' projesinin finali Demokrasi Parkında düzenlenen konserle sona erdi.

Etkinlikte, Solist Doğan Çağatay, Bas Gitar Alican Altunbaş, Bağlama Serhat Faysal Poyraz, Baterist Hakan Altunbaş, Gitar Ali Fırat Ağdiken vatandaşlara şarkılarıyla unutulmaz bir gece yaşattı.

Grubun söylediği şarkılara vatandaşlar alkış çalarak ve halaylar çekerek eşlik etti.

Yeşilay Şubesi Adıyaman İl Başkanı Hakan Özöncel, burada yaptığı konuşmasında, 1 yıldır yürütmekte oldukları gençlik spor bakanlığı gençlik projeleri destek programı kapsamında bir proje olduğunu ifade etti.

Özöncel, şöyle devam etti:

''Alnımızın akıyla Adıyaman bağımlılıkla mücadele alanında gençlerimizi ve ailelerimizi bilgilendirme ve bilinçlendirme adına yoğun bir çaba sarf ettik. Proje içinde konserlerle eğitimlerimiz vardı. Tüm gençlerimiz ücretsiz olarak bunlardan faydalandı. Gençlere yaşanıla bir Adıyaman bağımlılıkla mücadele sağlıklı bir ortam yetişmeleri acısından da bilinçlendirme çalışması yaptık. Spor aktiviteleri yaptık. Konferanslar yaptık. Hem aileleri hem gençleri Adıyaman’da bağımlılıklardan uzak sağlıklı bir geleceğe adım atmak adına kültür etkileşim sağlamak adına gençlerimizle gezilere gittik. Hem dini hem manevi değerleri yaşamak, yaşatmak geleceğe taşımak adına da bir çalışma olmuş oldu.''