Haber:Metin HARIKÇI


Üniversite yönetiminin almış olduğu kararla ailece çok mutlu olduklarını dile getiren Mehmet Çalış; “Eşim işyerinde sevilen, sayılan ve çalışmasıyla hastane yönetimi tarafından takdir edilen birisiydi. Rahatsızlığı nedeniyle 2021 yılında vefat ederek aramızdan ayrıldı. Biz ondan razıydık Allah’ta ondan razı olsun, mekanı cennet olsun. Acımız büyük ancak yaşamış olduğumuz bu acıda dostlarımız ve eşimin çalışma arkadaşları her zaman yanımızda oldular. 

Rektör hocamız ve hastane yönetimi bizlere yapmış oldukları taziye ziyaretinde rahmetli eşimin ismini çalıştığı bölümün kliniğine vereceklerini söylemeleri bizleri çok mutlu etti. Kısmet oldu ve yakın zamanda Hemşire Dursun Çalış Ortodonti Kliniği ismini klinik girişine astılar. Bu onuru bizlere yaşatan Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tugut’a, Prof. Dr. Nihal Hamamcı’ya, Diş hekimliği başhekimi Doç. Dr. Metin Çalışır ve Fakülte çalışanlarına teşekkür ediyor, ailem adına şükranlarımı sunuyorum” dedi. 


Hep birlikte bir aile olduklarını dile getiren Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut; “Ailemizin bir ferdi olan ve geçen yıl ebediyete uğurladığımız Dursun hemşiremizi bir kez daha rahmetle anıyoruz. Üniversite ve hastanelerimizde çalışan herkes bizim ailemizin bir parçasıdır. Dursun hemşire çalıştığı bölümünün yanı sıra diş fakültesinde sevilen sayılan çalışkanlığıyla takdir edilen bir personelimizdi. Üniversite yönetimi olarak onun adını yaşatmak adına çalıştığı kliniğe adının verilmesini uygun gördük. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Ailesine sabırlar diliyorum” şeklinde konuştu.