Siyaset, Sanat ve iş dünyası gibi birçok camiadan seçkin konuklar düğüne katıldı. Türkiye’nin farklı illerinden düğüne iştirak eden misafirler arasından birçok isim genç çiftin nikahına şahitlik etti.

Düğün törenine, Siirt Valisi ve Belediye Başkanvekili Osman Hacıbektaşoğlu, AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, AK Parti Siirt İl Başkanı Ekrem Olğaç, Milli Futbolcu ve Avrupa Gol Kralı Tanju Çolak, İlçe Belediye başkanları, siyasi partililerin temsilcileri, iş insanları, sanatçılar, STK temsilcileri, kamu kurum müdürleri, her iki ailenin yakınları ve çok sayıda davetli katıldı.

Siirt Peri düğün salonunda okunan Mevlüd-i Şerif’ten sonra folklor ekibi ve tanınmış yerel sanatçılar eşliğinde yapılan görkemli düğünde başta Avrupa gol kralı Tanju Çolak olmak üzere ülkenin dört bir yanından düğüne katılan davetliler sazlar eşliğinde oynadıkları oyunla düğüne renk kattılar.

Genç çifti en mutlu günlerinde, her iki ailenin eş dost ve akrabaları yalnız bırakmazlarken düğünde renkli anlar yaşandı.

Hacı Beşir İlçin “ Bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan, mutluluğumuza ortak olan, Türkiye’nin dört bir yanından gelen misafirlerimize, eş, dost akrabalarımıza, herkese çok teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Genç çiftleri tebrik eden Avrupa Gol Kralı ve Milli Futbolcu Tanju Çolak; "İlçin ve Bayar ailelerini tebrik ediyorum, Allah hayırlı uğurlu eylesin. Genç çitflerimize ömür boyu mutluluklar dilerim. dedi. 

Muhteşem düğünde sahne alan Siirt’in başarılı ses sanatçısı Erhan Kılıçvuran performansıyla büyük beğeni topladı.