Haber-Metin HARIKÇI

Çeşm-İ Cihan Düğün salonunda düzenlenen düğün töreninde genç çiftlerin Nikahını Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç kıyarken, nikah şahitliklerini AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin, İlçe Başkanı Mustafa Alkayış, MÜSİAD Adıyaman İl Başkanı Mehmet Sait Göksu yaptı.

Nikah merasimi sonrası genç çiftleri tebrik eden Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç; “Kırmızı ve Karadağ ailelerimizin mutlu gününde bir arada olmaktan mutluluk duyduk. Bir çiftimiz daha yuva kuruyorlar ömür boyu mutluluklar diliyorum. Rabbim hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip eylesin” dedi.

Kırmızı ve Karadağ ailelerini tebrik ederek konuşmasına başlayan AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat; “Genç çiftlerimize ömür boyu mutluluklar diliyorum. Gençlerimize sayın Cumhurbaşkanımızın selamlarını iletiyorum ve üç çocuk yapmaları konusunda tavsiyelerini bir kez daha hatırlatıyorum. Allah hayırlı uğurlu eylesin.” Dedi.

02haberler sitesi olarak bizlerde Kırmızı ve Karadağ ailelerimizi tebrik ediyor, Balkız ve Bünyamin kardeşlerimize ömür boyu mutluluklar diliyoruz…