Vefa Projesinin ilk etapta 19 vatandaşa yönelik uygulamaya geçildiğini belirten Çamlıyayla Kaymakamı Zencirli; “Vefa Projemizin amacı içinde bulunduğumuz Pandemi döneminde yaşlı ve kimsesiz vatandaşlarımızın hayatlarını daha temiz bir ortamda sürdürmelerini sağlamak, yaşam kalitelerini artırmak, sorunlarını yerinde tespit edip çözüm üretmek ve devletimizin sıcak elinin her daim yanlarında olduğunu hissettirmektir.

Kaymakamlık olarak ileriki dönemlerde başlatmış olduğumuz projeye benzer projeleri çoğaltmaya çalışacağız. Vefa Projemiz kapsamında Çamlıyayla ilçesi sınırları içerisinde ikamet edip bakıma ihtiyacı olan, tek başına yaşayan ve bakacak kimsesi olmayan kişilere bir program dahilinde ziyaretler gerçekleştirerek, evlerinin temizliği, küçük çaplı tadilat işlerini, ilaç teminlerinin yanı sıra, temel ihtiyaçlarının karşılanması noktasında gerekli çalışmalar yapıldı. Ayrıca Covid-19 aşı sırası gelip, aşısını yaptıramayan vatandaşlarımız için aşı randevuları alınarak, evde aşılarının yapılması sağlandı.” Dedi.

Vefa porjesinin yerinde bir uygulama olduğuni dile getiren vatandaşlar, Kaymakam Zencirli'yi evlerinde ağırmanın sevincini yaşadıklarını belirterek projeye emeği geçen herkese teşekkür ettiler.