Adıyaman'da babasını 9 ay önce kaybeden ve yıllardır evlenme hayalleri kuran Onur Kıymaz (30) için arkadaşları gelinsiz bir düğün etkinliği hazırladı. Gelin olmasa da her şeyi düşünen arkadaşları Onur’u ilk önce kuaföre götürerek damat traşı yaptırdı. Daha sonra müzik eşliğinde damatlık elbisesi giydirilen Onur için arkasında ‘Hayalim’ yazılı gelin arabası süsletildi. Kuaförde traşı tamamlanan Onur ve arkadaşları bulundukları cadde üzerinde araçlarda çalan müzik eşliğinde oynadı. Burada sona eren düğün merasimi sonrası Onur ve arkadaşları çalan müzik eşliğinde şehir merkezinde 10 araçla düğün konvoyu yaptı. Arkadaşları tarafından sürpriz bir şekilde hazırlanan gelinsiz düğünde down sendromlu Onur Kıymaz ve arkadaşları oldukça eğlendi. Yapılan çarşı turu sonrasında konvoy Musalla Mahallesinde bulunan Onur'un evine gitti. Burada Onur'un annesi Birsen Kıymaz ve komşuları tarafından karşılanan konvoyda üzerinde ‘Hayaliydi' yazan süslenmiş araçtan inen Onur, annesine sıkıca sarılarak mutluluğunu dile getirdi. Oğlunun hayalinin gerçekleşmesinden dolayı oldukça sevinen anne Birsen Kıymaz, gözyaşlarını tutamadı.

Mahalle sakinlerinin de keyifle izlediği temsili düğün töreninde çiftetelli oynayıp halaylar çeken Onur'un keyifli tavırları görülmeye değerdi.

Sevinç gözyaşlarını tutamayan Anne Birsen Kıymaz duygularını şöyle dile getirdi; “Oğlum arkadaşı olduğu kuaför ustası Halit kardeşimizin yanına sık sık gider. Bazen kuaför dükkanında çalışır, yardım eder. Kuaför dükkanına zaman zaman damat traşı için gelenleri görünce eve geldiğinde ben ne zaman damat olacağım derdi. Arkadaşlarının yanında da bunları söylemiş olmalı ki oğlum için sürpriz bir düğün töreni hazırlamışlar. Arabanın arkasında yazılı olan ‘Hayalimdi’ yazısı gerçekten onun hayaliydi. Evleneyim anne, oda takımı alayım anne, pembe nişanlık olsun, beyaz gelinlik olsun, altın takayım anne' diyerek hep bir hayal kurardı. Ramazan ayında evladıma bu güzelliği yaşatan herkesten Allah razı olsun. Keşke babası da görseydi. Sevinç ve hüznü bir arada yaşadım.”

Düğünü organize eden ve aynı zamanda Onur’a temsili sağdıç olan kuaför ustası Halit Akıncı ise; “Onur kardeşimiz sürekli yanımıza gelir, kuaför dükkanında bize yardım eder. Arkadaş çevremizde ve müşterilerimiz tarafından çok seviliyor. Yanımızda olduğu zamanlarda damat traşı olmaya gelenleri gördüğünde Halit usta ben ne zaman evleneceğim, ne zaman damat traşı olacağım diye serzenişi olurdu. Bende arkadaşlarıma konuyu ilettim ve hep birlikte Onur kardeşimiz için gelin olmasa da her şeyi usulüne uygun bir şekilde düğün merasimi hazırladık. Onu bir nebze de olsa mutlu edebildiysek ne mutlu bizlere. Düzenlemiş olduğumuz düğün merasimine katılan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu