Bahçelievler Mahallesi'nde oturan Kıymaz ailesi, yaşam mücadelesi veriyor. Aile, kendilerine yardım eli uzatılmasını bekliyor.

-"ELEKTRİK PARASINI BİLE ÖDEYEMEYECEK DURUMDAYIZ"
Bahçelievler Mahallesi'nde oturan ve hastalık nedeniyle çalışamayan Cengiz Kıymaz, soğukta yaşam mücadelesi verdiklerini ve yetkililerin el uzatmasını istiyor.
4 sefer doktora gittiğini ve ilaçları borca aldığını belirten Kıymaz,"Durumum yok 4 sefer doktora gittim ilaçlarımı borca aldım. Elektrik parası 196 lira geldi ödemiyorum. Yetkililerden yardım bekliyorum, el uzatmalarını bekliyorum. Evimiz damlıyor, yattığımız yer damlıyor. Buz gibi içeride yatıyoruz. Kömürümüz, odunumuz yok perişan haldeyiz, yetkililerden yardım bekliyoruz. Omuzum ağrıyor, nefes alamıyorum, banyo bile yapamıyorum çok soğuk oluyor. Ne yapacağımı bilmiyorum sayın valimden, Adıyaman Belediyesi'nden yardım istiyorum ben ayağım sakat günlerdir aç susuzuz"dedi.

-"YİYECEK BİR ŞEY BULAMIYORUZ"

Perişan durumda olduklarını ve elektrik paralarını bile ödeyemediklerini aktaran anne Zeliha Kıymaz ise şunları söyledi:
"Halimiz bu işte meydanda olan elektrik paramızı veremiyoruz. Allah her şeyi görüyor sizde görüyorsunuz. Yiyecek bir şey bulamıyoruz. Perişan durumdayız oğlum ve iki göz oda da kalıyoruz perişanlık içindeyiz masraflarımızı değil çoğu kez yemek bile bulamıyoruz. Yetkililere sesleniyoruz Allah rızası için bu soğuk havada bize yardım etsinler ben bu ihtiyar halimle çalışamıyorum oğlum zaten sakat. Soğukta burada donuyoruz ne bir sıcak yemeğimiz var nede başka birşey rezil olmuş durumdayız. Allah rızası için birileri sesimizi duysun bize yardım etsin perişan durumdayız."