Doğduğu topraklar olan Tut ilçesiyle ilgili her fırsatta haber konularını gündeme getiren, ilçenin eksiklerini, sorunlarını ilgililere ileterek çözüm bulunmasına katkı sağlayan Gazeteci Ahmet Arslantaş bu kez hayırseverler ile görüşerek ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan kolisi dağıtımında bulundu. RTÜK Başkan Başdanışmanı Selvican Sümeyye Şafak, Ahmet Arslantaş'ın talebini geri çevirmedi. Şafak ve gazeteci arkadaşları ile birlikte ihtiyaç sahibi onlarca ailenin kapısını çalarak yardımda bulundu.

Ramazan ayının, kültürümüzde oldukça önemli bir yere sahip olduğunu dile getiren gazeteci Ahmet Arslantaş; “Bu ayda maddi ve manevi güzellikler bir arada yaşanır; sevgi, hoşgörü ve dayanışma gibi olumlu hissiyatlar ön plana çıkar. Dini açıdan taşıdığı önemle birlikte bireysel açıdan sorumluluk ve sosyal açıdan da yardımlaşma, dayanışma duygularının en yüksek yaşandığı aydır. Tüm dünyayı etkisi altına alan Coronavirüs salgını nedeniyle insanlarımız oldukça zor günler geçiriyor.

Bu nedenle içinde bulunduğumuz Ramazan ayında imkanı olan herkesin en yakınında bulunan ihtiyaç sahibine destek olması, yardımda bulunması çok önemli. RTÜK Başkan Başdanışmanı Selvican Sümeyye Şafak hanımefendi sağ olsun il merkezinde ve ilçelerimizde yardım kolilere dağıtmakta bizlerde doğup büyüdüğüm Tut ilçemizdeki ihtiyaç sahibi ailelerimize bir nebze olsun katkı sunmak adına kendisinden talepte bulunmuştuk ve talebimiz üzerine Tut ilçemizde ihtiyaç sahibi ailelerimize Ramazan kolisi dağıttık.

Bu vesileyle RTÜK Başkan Başdanışmanı Selvican Sümeyye Şafak’a ve bizimle birlikte dağıtımda yardımcı olan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum, Rabbim hayırlarını kabul eylesin” şeklinde konuştu.