Tut Abuzer Yıldırım Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından Türk Silahlı Kuvvetleri'nce (TSK) Afrin'deki terör örgütlerine yönelik sürdürülen 'Zeytin Dalı Harekatı'na psikolojik destek olmak amacıyla 1.5 ton lokum, sucuk, pekmez ve çerezi kutulara dolduran öğrenciler, toplamda 2 bin 222 paket hazırlandı.
Gönderim programına İlçe kaymakamı Onur Şatıroğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Talip Yücel, Şube Müdürü Abdurrahman Çelik, öğrenciler ve öğretmenler katıldı.
Okunan duanın ardından toplanan ürünler araçlara yüklendi.


Devletin ihtiyacı olmadığını, sadece askerlere psikolojik destek sağlamak amacıyla böyle bir organizasyon düzenlediklerini belirten Tut Abuzer Yıldırım Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ahmet Sakıp Özsoy, şunları söyledi:
"Amacımız askerlerimize psikolojik destektir. Yoksa devletimizin ihtiyacı yoktur bu yardımlara ama bizimde bir katkımız olsun diye böyle bir program düzenledik.Orada kalleş terör örgütleri ile çatışan askerlerimizin morellerini maksadımız yüksek tutmak, bizler burada rahat yatağımızda yatarken onların bu soğukta çatışması bizim içindir. Bizlerde hem okul idaresi, öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin desteğiyle  2 bin 222 paket halinde çeşitli gıda ürünlerini gönderiyoruz. Bu arada öğrencilerimiz tarafından orada görev yapan askerlerimize moral olması maksadıyla duygularını ifade eden mektup yazdılar. Allah devletimizin askerlerimizin yardımcısı olsun. Bu vatan hepimizin vatanıdır. İnşallah yolladıklarımız bir nebzede olsa yüzlerini güldüre bilirse ne mutlu bize Allah tüm güvenlik güçlerimizin yardımcısı olsun. Programımıza katkı sağlayan Kaymakamımız Onur Şatıroğlu,İl Milli Eğitim Müdürümüz Mete Kızılkaya, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Talip Yücel, Şube Müdürümüz Abdurrahman Çelik'e çok teşekkür ediyorum desteklerini hiçbir zaman esirgemediler."
Yapılan açıklamanın ardından toplanan ürünler Tut Abuzer Yıldırım Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ahmet Sakıp Özsoy tarafından Kilis'te bulunan üst bölgesine askerlere dağıtılmak üzere teslim edildi.