27 Şubat2016 tarihindeKayseri deplasmanında oynanacak olan ligin son maçına giderken Kayseri’ye bağlı Sarız ilçesi Ayranlık Mevkii’nde meydana gelen kazada hayatını kaybedenAdıyaman Belediyespor Hentbol Takımı oyuncularından21 yaşındaki Ebu Sadık Ünlü ile 20 yaşındaki Ahmet Öztürk,vefatlarının üçüncü yılında kabri başında anıldı.
Adıyaman Belediyespor Genel Koordinatörü Mehmet Yıldırım, Adıyaman Belediyesi Hentbol Takımı antrenörleri ve oyuncuları ile merhum oyuncuların yakınlarının katıldığı törende duygu dolu anlar yaşandı. Yapılan duaların ardından merhum sporcuların yakınlarına bir kez daha başsağlığı diledi.
Program sonunda bir konuşma yapan Adıyaman Belediyespor Genel Koordinatörü Yıldırım, “Üç yıl önce meydana gelen ve acısını hala içimizde hissettiğimiz elim trafik kazasında aramızdan ayrılan iki kardeşimizin kabirlerini vefatlarının üçüncü yıldönümünde ziyaret ederek dua ettik. Rabbim bu iki pırlanta gibi kardeşlerimize bir kez daha rahmet eylesin. Umarım bu camia bir daha böyle acılar yaşamaz” diye konuştu.