Vali Mahmut Çuhadar, 2020-2021 Bölgesel Amatör Liginde mücadele edecek olan İmamağaspor Kulübü gençlerinin ihtiyaçlarının karşılanması için bağış yaparak yeni sezonda Adıyaman’ı BAL Liginde temsil edecek olan kulübe başarılar diledi.

Kulüp Başkanı Muhammed Ataş’ı makamında ağırlayarak bağış yapan Vali Mahmut Çuhadar, “BAL Ligine çıkan İmamağaspor Kulübümüzün Adıyaman’da geleceğin yeteneklerinin yetiştirilmesi ve sağlıklı bir genç neslin oluşmasına büyük katkı sağlayacağına olan inancım tamdır. Çam sakızı çoban armağanı olan bu küçük bağışın inşallah gençliğimize, geleceğimize ve sporcularımıza faydalı olmasını diliyorum. Devlet olarak gençlerimizin spora olan ilgisini artırmak ve daha sağlıklı ortamlarda spor yapabilmelerini sağlamak amacıyla il genelinde her geçen gün spor yatırımlarımızı artırıyoruz. Çünkü milli ve manevi değerlerine bağlı, birikimli ve kendine özgüveni olan gençlerimizle geleceğimizin emin ellerde olduğunu biliyoruz. Bugüne kadar sporcularımızın, gençlerimizin ve kulüplerimizin hep yanında olduk. Bundan sonra da imkânların el verdiği ölçüde yanlarında olmaya devam edeceğiz. Bağışın Adıyamanlı sporseverler ve işadamları için örnek teşkil etmesini temenni ediyor, İmamağaspor Kulübümüze de yeni sezonda başarılar diliyorum”dedi.

Verdiği destekten dolayı Vali Mahmut Çuhadar’a teşekkür ederek 02 nolu kulüp formasını takdim eden Kulüp Başkanı Muhammed Ataş “Sayın Valimizin destekleri bize güç veriyor. Amatör spora verdiği destekle geleceğin yeteneklerinin yetişmesine katkı sağlayan Sayın Valimize şahsım ve kulübüm adına çok teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyorum”dedi.