Proje kapsamında öğrencilerle birlikte keyifli bir çalışmaya imza attıklarını dile getiren Adıyaman Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük Bölümü öğretmeni Doç Dr Kürşat Yusuf Aytaç; “Topluma hizmet uygulamaları dersi kapsamında toplumun yararını ve eksiklerini karşılayacak projeler ile çözüm bulma odaklı etkinlik kapsamında üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu 3. sınıf öğrencilerimizden Zeynep Demir, Cemal Yılancı, Tuğba Ceylan, Hüseyin Kireçci, Abdulsamet Yalçın, Doğan Yıldız, Esra Bozkurt merkeze bağlı Orhangazi ilk ve orta okullarında , Fuat Sezgin Orta Okulunda; Futbol , voleybol, basketbol sahası çizimleri, voleybol, basketbol direklerinin boyanması ve oyun alanlarının çizimi yapıldı.

Üniversite öğrencilerimizin gönüllü olarak böyle projelerde görmek bizleri mutlu ediyor. Emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Geleceğin öğretmenleri olan öğrencilerin okullarında yapmış oldukları çalışmadan ötürü mutlu olduklarını dile getiren Orhangazi Ortaokulu ve Fiat Sezgin Ortaokulu Beden eğitimi öğretmenleri Adıyaman üniversitesi BESYO Bölümü öğrencilerine ve hocaları Kürşat Yusuf Aytaç’a teşekkür ettiler.