Haber: Metin Harıkçı

Toplantıya ilimizi temsilen TSYD Adıyaman Temsilcimiz Habib Köşker’de katıldı.

Türkiye’deki 72 il temsilcilerinin katılımıyla İki gün süren TSYD İl Temsilcileri toplantısında TSYD Genel Başkanı Oğuz Tongsir ve TSYD Koordinatör ve Akreditasyon sorumlusu Birgül Pullukçu, Agah Kara ve Handan Kan, TSYD Ailesine ve Anadolu’nun her ilinden toplantıya iştirak eden TSYD Temsilcilerine katılımlarından dolayı teşekkür ettiler.

Anadolu gazetecisine değer veren, kucaklayan, sahip çıkan, haklarını koruyan TSYD Genel Başkanı Oğuz Tongsir;” Bu gün burada sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu TSYD olarak yaşıyoruz Biz herkesi kucaklıyoruz. Bizden sizden diye ayrışım yapmıyoruz. Anadolu ile TSYD daha da güçlendi. Bu birlikteliğimiz herkese örnek olsun “dedi.

Toplantıya katılan TSYD Adıyaman Temsilcisi Habib Köşker; “İki gün süren toplantıda Anadolu’nun değişik illerinden gelen TSYD Temsilcileriyle bir araya gelerek tanışma fırsatı bulduk. Aynı çatı altında toplanarak fikir alışverişinde bulunarak olumlu ve verimli bir toplantısüreci geçirdik. TSYD Genel Başkanı Oğuz Tongsir Akreditasyon müdürü Birgül Pullukçu olağanüstü bir misafirperverlik örneği gösterdiler emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

TSYD Genel Başkanı Oğuz Tongsir, İl temsilcilerine TSYD gezdirerek bilgiler verdi.