Haber-Turgut HARIKÇI

1 ay önce başlayan müsabakalar 2 grupta 10 takımın katılımı ile oynandı. Her grupta 4 takımın bir üst tura çıktığı müsabakalar sonunda çeyrek final, Yarı final maçları sonunda rakiplerini geride bırakmayı başaran TPAO Bölge spor ile Batıramanspor final müsabakasında karşı karşıya geldi.

Baştan sona çekişmeli bir ortamda gerçekleşen müsabakayı 2-1 ile kazanan Batiramanspor turnuvanın şampiyonu oldu.

SEYİRCİ REKORU

Final maçını yaklaşık 500'ün üstünde seyirci ile TPAO personeli takip etti. Sık sık tezahüratlarla takımlarına destek veren seyirciler gönüllerince eğlendiler.

DÖNER İKRAMINDA BULUNULDU

Turnuva boyunca Tpao tarafından ciğkofte, tatlı, dondurma, her gün sıcak çay ikraminin yani sıra final maçında gelen tüm seyircilere ve konuklara döner ikramında bulunuldu.

KRİSTAL PARK PERSONELİ DURMADI

Turnuva boyunca yapılan tüm etkinliklikler de TPAO Kristal Park ekibinin arı gibi çalıştıkları gözlemlenirken, seyirci tarafından takdir topladılar.

DESTEK HİZMETLERİ GÖREVİNİ YAPTI

TPAO destek hizmetleri birimi turnuva boyunca personeli ile organizasyonun eksiksiz tamamlanması için var gücüyle çalıştılar.

AİLELER FİNAL MAÇINININ HEYECANINA ORTAK OLDU

Bölgespor ile Batıramanspor arasında oynanan final maçını personel eşleri ile aileler yakından takip etti. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen final maçının ardından halay çekilerek eğlenildi.

ŞAMPİYON BATIRAMANSPOR

TPAO İbrahim Halil Kay üniteler arası Futbol turnuvası şampiyonu Bölgespor'u 2-1 ile yenen Batıramanspor oldu.

Batıramanspor'a kupasını Bölge Müdürü Mustafa Demir, 2. olan Bölgespor'a kupasını Üretim Müdürü Mustafa Çetin, 3.olan Altyapı gücüne kupasını Tedarik ve Lojistik Müdürü Adnan Yürük, En Centilmen Takım olan Garzanspora ödülünü Batman Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen, Gol kralı olan Batıramanspor dan İzzettin Aksoy'a ödülünü Batman Ziraat odası başkanı Nizamettin Aydiş verdiler.

DEMİR "İBRAHİM HOCAMIZA YAKIŞIR BİR TURNUVA" OLDU

TPAO Batman Bölge Müdürü Mustafa Demir futbol turnuvası öncesi yaptığı açıklamada "Bildiğiniz gibi yakın bir zamanda çalışma arkadaşımız personelimiz İbrahim Halil Kay hocamızı kaybetmiştik. Adını yaşatmak için bu sene düzenlediğimiz TPAO üniteler arası müsabakalarını onun adına düzenledik. Katılan tüm personelimize gösterdikleri centilmenlikten ötürü teşekkür ediyorum. Turnuvada dereceye giren takımları kutluyorum" dedi.