“TAZE KAN OLARAK GELDİ, TAKIMIN KİMYASINI BOZDU”

Şampiyonluk yolunda ümitlendiklerini ancak takımın üst üste aldığı kötü sonuçlarla endişe duyduklarını dile getiren taraftarlar şunları söyledi; “Kulüp olarak sezona çok iyi başlangıç yaparak gerek teknik heyetimiz, gerekse transfer edilen futbolcular bizleri çok mutlu etti. Takımın çok iyi gitti bir dönemde, grubunda lider konumunda iken teknik heyetin görevine son verilmesi, ardından Erol Kapusuz’un teknik direktör olarak takımın başına gelmesi gerek biz taraftarları ve ilimiz spor kamuoyunu endişelendirmişti. Neticede bu endişemizde yanılmadığımızı kısa sürede anladık. Öyle ki Kozan Spor maçı öncesi hafta içi yapılan antrenmanda stoper Yusuf ile Santrafor Fuat arasında çıkan tartışma maç kadrosuna yansıdığı, takımın gol sıkıntısı çektiğini bile bile, takım içinde adamına göre muamele yapan Teknik Direktör Erol Kapusuz, tartışan iki sporcusunu antrenman sonrası yatıştırıp, barıştıracağına, fevri davranıp santrafor oynayan Fuat’ı maç kadrosuna almayarak adeta ceza kesti. Sakatlık sorunu olmayan, formunda olan kaleci Mustafa oynatılmıyor, sezon başından bu yana banko 11’de yer alan sağ bek İlyas oynatılmayıp, sakat olmasına rağmen Beytullah oynatılıyor. Her futbolcu bizim için değerli, teknik heyetin kimi oynatacağı, kimi oynatmayacağı bize düşmez ama takım içinde ayrımcılık yapmak, iyi giden bir takımın kimyasını bozmak sadece bu kulübe zarar verir. Göreve geldiği günden bugüne takıma taze kan olması gerekirken, takım üzerinde adete karabulutlar estiren teknik direktör Erol Kapusuz, grupta en zayıf iki takımla berabere kalarak şampiyonluk yolunda çok önemli 4 puanı resmen çöpe atarken, bir bakıma lider konumunda olan takımın adeta kimyasını bozdu.”

SPOR KAMUOYU, TARAFTAR VE FUTBOLCULAR İSTEMİYOR,

YÖNETİMİN EROL KAPUSUZ İNADI NEDEN ?

Takımın başına gelir gelmez, gerek taraftarlar arasında, gerek Adıyaman halkı arasında bir kez daha istenmeyen adam ilan edilen Teknik Direktör Erol Kapusuz. Futbolcuların son iki maçta ruhsuz bir şekilde sahada mücadele etmeleri futbolcular tarafından da istenmediğini resmen ortaya koymuştur.

Maddi sıkıntısı olmayan, grubunda lider konumunda olan, ancak huzurun olmadığı, yönetim zafiyetinin olduğu bir kulüp konumuna gelen Adıyaman 1954 sporun son iki maçta ortaya koyduğu kötü futbol taraftarı endişelendirmeye başlamış olmalı ki hafta içi oynanan Kozan spor müsabakasının son 15 dakikası tribündeki taraftar Adıyaman diye bağırıp takımını destekleyeceğine ‘EROL’ istifa tezahüratları maça damga vurdu..

Geçen sezon buradan giderken Adıyaman’dan sıkıntılı bir şekilde ayrılan, bu sezon sportif direktör olarak geldiğinde tepkilere neden olan, kısa süreli görevinden ayrılıp Adıyaman’dan giderken taraftarın sevinmesine neden olan, Erol Kapusuz bu kez Teknik Direktör olarak döndü ama, gerek Adıyaman spor kamuoyunun ve taraftarının yine tepkisiyle karşılaştı, resmen Adıyaman’da istenmeyen adam ilan edildi.

SUÇ EROL KAPUSUZ’UN DEĞİL, SUÇ YÖNETİMİN

Adıyaman’da spor kamuoyu tarafından istenmeyen adam ilen Edilen Erol kapusuz’un yeniden takımın başına Teknik Direktör olarak getirilmesinde Erol hocanın suçu yok, kim olsa bu takımın başına gelir, o nedenle Erol hocaya tek taraflı yüklenmek doğru olmaz çünkü kulübe davet eden Adıyaman 1954 spor kulübü yönetimi, görevi veren onlar, parayı veren onlar. O nedenle yönetimin şapkasını önüne koyup bir an önce kulübün üzerindeki karabulutları yok edecek hamleler yapması gerekir.

Adıyaman 1954 spor için her türlü fedakarlığı yapan, sezona iyi bir teknik ekip ve klas futbolcular transferi gerçekleştirerek Adından söz ettiren Sait Aybak’ın masaya ne zaman elini vuracağını merakla bekliyoruz..