Haber-Metin HARIKÇI

Adıyaman’da ve hakem arkadaşlarıyla bir arada olmaktan mutlu olduğunu dile getiren İstanbul Bölgesi Süper Lig Hakemi Mehmet Yıldırım; “İlk göz ağrımız olan Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Adıyaman Şubesinin haftalık toplantısına katılıp değerli hocalarım ve hakem kardeşlerimle özlem giderdik. Birinci Lig ve Süper Lig müsabakalarında elde etmiş olduğum deneyimlerimi arkadaşlarımla paylaşma fırsatı buldum. Dernek çatısı altında arkadaşlarımız imkan dahilinde ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorlar. Adıyaman’da görev yapan arkadaşlarımıza ve dernek başkanımız Mustafa İnan’a başarılar diliyorum. Bugün beni dernek binasında ağırlayan değerli arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Adıyaman Şubesi başkanı Mustafa İnan; “Bugün derneğimize bizi ziyarete gelen değerli büyüğüm hemşerimiz gururumuz İstanbul bölgesi Süper Lig Yardımcı Hakemi Mehmet Yıldırım hocam bugün üst liglerde elde etmiş olduğu deneyimlerini bizlerle paylaştı. Birinci ligde çok başarılı bir performansının ardından Süper Lig Hakemliğine yükselmesi bizleri gururlandırmıştır. İnşallah derneğimiz üyesi hakemlerimiz ileriki yıllarda üst liglerde görev alırlar. 

Derneğimiz üyesi hakem arkadaşlarımızın bu güzel sohbetten çok güzel istifade ettiklerini düşünüyorum. Bu vesileyle ziyaretlerinden dolayı ilimizin ve camiamızın gururu olan süper lig hakemi Mehmet Yıldırım’a şahsım ve yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi.