Kuşak Güreşi Ümitler Türkiye Şampiyonasına katılan sporcularla sohbet eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, Türkiye geneli 25 ilden 380 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen Şampiyonaya Adıyaman’dan 2 antrenör ve 12 sporcu katılım sağladıklarını belirterek elde ettikleri derecelerden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Kuşak güreşinde başarılı sporcuların yetiştirildiğini ve Türkiye Kuşak Güreş Türkiye Şampiyonasında yeni başarılara imza attıklarını belirten İl Müdürü Fikret Keleş, “Hiç bir başarı tesadüf değildir. Bu başarıların arkasında inanç, azim ve disiplinli bir çalışma olduğu sürece başarılar gelmeye devam edecektir. Ben sporcularımızı ve antrenörlerimizi elde ettikleri başarılardan dolayı tebrik ediyorum” dedi.

İl Müdürü Fikret Keleş, Sporculardan Ahmet Çetin’in 50 kg’da elde ettiği başarı ile Türkiye Şampiyonu olduğuna dikkat çekerek 46 kg da Mahmut Candar, 66 kg da Ayhan Arıca ve 73 kg da Harun Bagcı’nın da Türkiye 3.cülüğü elde ettiğini söyledi ve başarılı sporcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.